Foci vb: Horvátország és Izland is összeméri tudását a mai elődöntőben: 5 érdekesség róluk

Forrás: AFP/Arsen Galstyan -
érdekesség Izland foci vb 2018 Horvátország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este Argentína és Nigéria mellett Horvátország és Izland is megmérkőzik egymássak a 2018-as foci vb következő csoportmérkőzésén.

Izland és Horvátország is összecsap a mai csoportmérkőzésen. Összeszedtünk 5 érdekességet, amiket tudni kell a két csapatról.

Foci vb 2018 Forrás: AFP/Arsen Galstyan

1. Ez lesz a negyedik találkozó Izland és Horvátország között, de nagy tornán még sosem kerültek szembe egymással: a korábbi mérkőzések mindegyike világbajnoki selejtező volt.

2. Izland és Horvátország már a 2018-as világbajnokság selejtezőiben is összecsapott: a mini-párharc mindkét csapat hazai győzelmét hozta. ( Horvátország 0-2, Izland 1-0)

3. Izland a mostani torna selejtezőiben aratta egyetlen győzelmét Horvátország ellen. A többi találkozójuk közül négyet elveszett és egyen döntetelent ért el.

4. 1998 óta most először fordult elő, Horvátország két egymást követő vb meccsét is megnyerje. Három meccset még sosem nyert egyhuzamban a torna történetében,

5. Horvátország az utolsó négy vb mérkőzéséből hármon nem kapott gólt, a megelőző 12 vb-meccse során egyszer sem tudta produkálni ugyanezt a sorozatot.

Susan Sarandon megszegte a királyi család szabályait és a mellét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180626-susan-sarandon-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-a-mellet-is-megmutatta.htmlSusan Sarandon is rajong a brit királyi családért, talán ezért felejthette el a legszigorúbb protokollt.TV + Sztárok--Pataki Zita megmutatta formás hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-pataki-zita-megmutatta-formas-hatsojat-foto.htmlPataki Zita rendhagyó fotót posztolt közösségi oldalán. Megmutatta formás hátsóját.TV + SztárokOrigoElkelt Klapka György legendás üzlete, a Vámház körút 9http://www.life.hu/sztarok/20180626-elkelt-klapka-gyorgy-legendas-uzlete-a-vamhaz-korut-9.htmlVégre új vevőre talált Klapka György egykor legendás üzlete, mely a Vámház körút 9-es szám alatt található. Az Aranyember már korábban is árulta, mert túl öregnek érezte magát a vezetéséhez, akkor 400 millió forintot kért érte. Gyerekeinek 320 millióért sikerült túladniuk rajta, állítja egy napilap.TV + Sztárok--Kozso és szerelme moziban csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kozso-es-szerelme-moziban-csokoloztak-foto.htmlKozso mindig titokzatos, ha a magánéletéről van szó. Ezúttal azonban egy szerelmes, csókolózós fotót posztolt.TV + SztárokOrigoAmber Rose és Black Chyna nyilvánosan csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-amber-rose-es-black-chyna-nyilvanosan-csokoloztak.htmlA közelmúltban rendezték meg a BET gálát, ahol az elképesztő ruhaköltemények mellett egyéb polgárpukkasztásra is sor került. Ilyen volt például Amber Rose és Black Chyna nyilvános leszbikus csókja. TV + Sztárok--Fluor Tomi szerelmes? Megmutatta gyönyörű barátnőjét az énekes: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-fluor-tomi-szerelmes-megmutatta-gyonyoru-baratnojet-az-enekes-foto.htmlFluor Tomi magánéletéről nem sokat tudni, annyi volt biztos, hogy hosszú ideig a szinglik táborát erősítette. Ezúttal azonban egy gyönyörű lánnyal szelfizett, akihez árulkodó szivecskéket is kommentelt...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.