Pataki Zita megmutatta formás hátsóját: fotó

popsi villantás Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita rendhagyó fotót posztolt közösségi oldalán. Megmutatta formás hátsóját.

Sosem látott kép került fel Pataki Zita közösségi oldalára: a szexi műsorvezető 41 felett is tökéletes hátsóval rendelkezik, amit rendhagyó módon meg is mutatott követőinek.

Kilátàs #Parádsasvár #azévhotele #imádokutazni

Zita Pataki (@patakiziti) által megosztott bejegyzés,

Volt telitalálat a hatoslottón: 219.274.080 forint ütötte a nyertes markáthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-volt-telitalalat-a-hatoslotton-219274080-forint-utotte-a-nyertes-markat.htmlElvitték a hatoslottót. Több mint 200 milliót nyert egy szerecsés játékos. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika beszólt Kasza Tibinek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-erdelyi-monika-beszolt-kasza-tibinek-video.htmlKasza Tibi emberére talált a Pénzt vagy éveket című műsorban. Erdélyi Mónika durván leteremtette.TV + SztárokOrigoVajna Timi felvette, ahogy Andy Vajna horkol és meg is osztotta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-vajna-timi-felvette-ahogy-andy-vajna-horkol-es-meg-is-osztotta-kozossegi-oldalan.htmlVajna Timi egyre több intim pillanatot oszt meg életéből. Ezúttal azt mutatta meg követőinek, hogy sem ő sem a macskája nem tudott aludni Andy horkolásától. TV + SztárokOrigoIstenes Bence vezeti a német X- Faktort: beindult a külföldi karrierje ishttp://www.life.hu/sztarok/20180626-istenes-bence-vezeti-a-nemet-x-faktort.htmlIstenes Bence nehéz időszakon van túl családjával: Magyarországot hátrahagyva Kölnben próbált szerencsét. A tévézést az alapoktól kellett elkezdenie, de úgy tűnik, sikerül Németországban is befutnia: ő vezeti majd a német X-Faktor műsorát.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoAmber Rose és Black Chyna nyilvánosan csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-amber-rose-es-black-chyna-nyilvanosan-csokoloztak.htmlA közelmúltban rendezték meg a BET gálát, ahol az elképesztő ruhaköltemények mellett egyéb polgárpukkasztásra is sor került. Ilyen volt például Amber Rose és Black Chyna nyilvános leszbikus csókja. TV + Sztárok--Új külsővel szerepelt Csősz Boglárka az RTL reggeli című műsorában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-uj-kulsovel-szerepelt-csosz-boglarka-az-rtl-reggeli-cimu-musoraban-foto.htmlCsősz Bogi az RTL Reggelijében mutatta meg új külsejét: vadítóan néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.