Decemberben hunyt el Fábián Juli énekesnő. A telefonszámát a szolgáltató azonban máris másnak adta. Rokonai, barátai, akik még nem törölték ki az énekesnő telefonszámát, felkavaró üzenetett kaptak. 

„Fábián Juli csatlakozott a Viberhez! Üdvözölje még ma!" - olvashatták telefonjukon a felvillanó üzentet a decemberben elhunyt énekesnő, Fábián Juli barátai és rokonai, akiknek még nem volt szíve kitörölni a telefonszámát. Számot ugyanis már másnak adta a szolgáltató.

A Bors lett figyelmes arra, hogy a felkavaró eseményről az énekesnő ismerősei osztják meg tapasztalataikat a Facebookon. 

Az üzenet sokkolta az ismerősöket"Forrás: MTI/Mohai Balázs "

„Én azt hittem, amikor megláttam, hogy elájulok!" - szólt az egyik hozzászólás. „Anyával ugyanez volt... sokszor felhívtuk a baleset után, hogy halljuk a hangját a rögzítőn... egyszer csak felvette egy női hang" - írta egyikük.

A lap megkereste az egyik hazai mobilszolgáltatót is az ügyben, akik a következőt nyilatkozták: "Körülbelül hat hónap után kerülnek értékesítésre azok a telefonszámok, amelyekhez nem tartozik előfizetés. Sajnos nincs módunkban vizsgálni, hogy ezen hívószámok tulajdonosai esetleg elhunytak. Az egyetlen járható út, hogy a szeretteink előfizetését fenntartjuk, akkor nem kerülnek újra értékesítésre."