Fábián Juli telefonszámát másnak adták, értesítést kaptak a rokonai

halál telefonszám tragédia Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben hunyt el Fábián Juli énekesnő. A telefonszámát a szolgáltató azonban máris másnak adta. Rokonai, barátai, akik még nem törölték ki az énekesnő telefonszámát, felkavaró üzenetett kaptak. 

„Fábián Juli csatlakozott a Viberhez! Üdvözölje még ma!" - olvashatták telefonjukon a felvillanó üzentet a decemberben elhunyt énekesnő, Fábián Juli barátai és rokonai, akiknek még nem volt szíve kitörölni a telefonszámát. Számot ugyanis már másnak adta a szolgáltató.

A Bors lett figyelmes arra, hogy a felkavaró eseményről az énekesnő ismerősei osztják meg tapasztalataikat a Facebookon.

Az üzenet sokkolta az ismerősöket "Forrás: MTI/Mohai Balázs "

„Én azt hittem, amikor megláttam, hogy elájulok!" - szólt az egyik hozzászólás. „Anyával ugyanez volt... sokszor felhívtuk a baleset után, hogy halljuk a hangját a rögzítőn... egyszer csak felvette egy női hang" - írta egyikük.

A lap megkereste az egyik hazai mobilszolgáltatót is az ügyben, akik a következőt nyilatkozták: "Körülbelül hat hónap után kerülnek értékesítésre azok a telefonszámok, amelyekhez nem tartozik előfizetés. Sajnos nincs módunkban vizsgálni, hogy ezen hívószámok tulajdonosai esetleg elhunytak. Az egyetlen járható út, hogy a szeretteink előfizetését fenntartjuk, akkor nem kerülnek újra értékesítésre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.