Valószínűleg nem Meghan Markle lesz a kis Lajos herceg keresztanyja

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Lajos herceg Meghan Markle keresztelő Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, igen kicsi az esélye annak, hogy Meghan Markle legyen a kis Lajos herceg keresztanyja. Katalin és Vilmos ugyanis valószínűleg régi barátok közül fognak választani keresztszülőket.

Bár nagyon hamar beilleszkedett a királyi családba és láthatóan mindenki odáig van érte, úgy tűnik, mégsem Meghan Markle lesz a kis Lajos herceg keresztanyja. Mint ismeretes, Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekét július 9-én fogják megkeresztelni és a fogadóirodáknál már lehet fogadni arra, kik lesznek a kicsi keresztszülei.

A DailyStar azt írja, a királyi család a hagyomány szerint közeli barátokat vagy hűséges alkalmazottakat választ keresztszülőknek, Meghan pedig egyik kategóriába sem esik.

Meghan Markle valószínűleg nem lesz Lajos herceg keresztanyja Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A legnagyobb esélyesek között van Vilmos és Harry egykori asszisztense és dajkája, Tiggy Pettifer, illetve Vilmos korábbi titkára, Miguel Head. Utóbbi egyértelműen a herceg legmegbízhatóbb alkalmazottja, ezt bizonyítják azok a kedves szavak is, amelyekkel elbúcsúzott tőle a palotából való távozása után."

Rajtuk kívül esélyesnek számít még Camilla lánya, Laura Lopes és Katalin korábbi titkárnője, Rebecca Priestley is.

Foci vb 2018: Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Jorge Sampaoli Messitől kérdezte, cseréljen-ehttp://www.life.hu/sztarok/20180627-az-argentin-valogatott-szovetsegi-kapitanya-jorge-sampaoli-messitol-kerdezte-csereljene.htmlAz argentin válogatott nem bízik már a szövetségi kapitányukban, Jorge Sampaoli leszerepelt a játékosai előtt, így már a cseréről is Messi döntött. TV + Sztárok--Így néz ki most Carlos Valderrama, az egykori kolumbiai sztárfocistahttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-nez-ki-most-carlos-valderrama-az-egykori-kolumbiai-sztarfocista.htmlCarlos Valderrama az a focista volt, akit első látásra megjegyzett az ember, köszönhetően különleges kinézetének, és kivételes tehetségének. Így néz ki most, az egykori sztárfocista. TV + Sztárok--Németh Kristóf fia 7 évesen fogott először fegyvert apja felügyelete melletthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-nemeth-kristof-fia-7-evesen-fogott-eloszor-fegyvert-apja-felugyelete-mellett.htmlNémeth Kristóf rendszersen jár lövész edzésekre, most pedig azt is elmondta, hogy kisfiának, Lócinak is megtanította a fegyverhasználat alapjait. TV + Sztárok--Paul Pogba, a francia válogatott focistája eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-paul-pogba-a-francia-valogatott-focistaja-eljegyezte-baratnojat.htmlA francia válogatott focistája, Paul Pogba úgy tűnik, feltette a nagy kérdést a barátnőjének! A gyönyörű, 23 éves bolíviai szépség hatalmas gyűrűt villantott. TV + Sztárok--Weisz Fanni édesanyja a médiából tudta meg, hogy lánya férhez megy: meghívót sem kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-weisz-fanni-edesanyja-a-mediabol-tudta-meg-hogy-lanya-ferhez-megy-meghivot-sem-kapott.htmlElmérgesedett a viszony Weisz Fanni és édesanyja között, személyesen már jó ideje nem beszéltek egymással. Az anya azt sem tudta, hogy lánya férjhez megy: a médiából értesült az esküvőről, de meghívót sem kapott még. TV + SztárokOrigoFacebookon kéri egy szegedi iskola D. Tóth Krisztától, hogy az évzárójukon készült fotót távolítsa el cikkéből a WMNhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-szegedi-iskola-keri-d-toth-krisztat-vegye-le-fotojukat-a-wmn-cikkebol.htmlKellemetlen cikk jelent meg az évzárókról a D. Tóth Kriszta által létrehozott WMN.hu-n, melyhez egy iskolai évzáró képét tették illusztrációnak. Csakhogy a fotó egy konkrét iskolában készült, akik kikérik maguknak a leírtakat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.