Kiderült, igen kicsi az esélye annak, hogy Meghan Markle legyen a kis Lajos herceg keresztanyja. Katalin és Vilmos ugyanis valószínűleg régi barátok közül fognak választani keresztszülőket.

Bár nagyon hamar beilleszkedett a királyi családba és láthatóan mindenki odáig van érte, úgy tűnik, mégsem Meghan Markle lesz a kis Lajos herceg keresztanyja. Mint ismeretes, Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekét július 9-én fogják megkeresztelni és a fogadóirodáknál már lehet fogadni arra, kik lesznek a kicsi keresztszülei.

A DailyStar azt írja, a királyi család a hagyomány szerint közeli barátokat vagy hűséges alkalmazottakat választ keresztszülőknek, Meghan pedig egyik kategóriába sem esik.

Meghan Markle valószínűleg nem lesz Lajos herceg keresztanyjaForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A legnagyobb esélyesek között van Vilmos és Harry egykori asszisztense és dajkája, Tiggy Pettifer, illetve Vilmos korábbi titkára, Miguel Head. Utóbbi egyértelműen a herceg legmegbízhatóbb alkalmazottja, ezt bizonyítják azok a kedves szavak is, amelyekkel elbúcsúzott tőle a palotából való távozása után."

Rajtuk kívül esélyesnek számít még Camilla lánya, Laura Lopes és Katalin korábbi titkárnője, Rebecca Priestley is.