Baukó Évát pornófilmmel tartja sakkban volt kedvese

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
pornó videó pornófilm Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthon készült pornófilmmel tartja sakkban volt kedvese Baukó Évát. A nő egy közeli ismerőse szerint Baukónak nem iskerült rábírnia a férfit, hogy semmisítse meg a felvételt. 

Szexvideót készített volt kedvesével Baukó Éva, rá akarta bírni a férfit, hogy törölje a felvételeket, de nem járt sikerrel. A Bors szemlézte a TWN ezzel kapcsolatos cikkét, ám az eredetit időközben eltávolították az oldalról.

A cikk szerint Baukó egyik közeli ismerőse azt állítja, a férfi sakkban tartja az egykori valóságshow-szereplőt a felvételekkel. "Azt nem tudom, ki ez a srác, de Éva állítólag nemrég megkereste, hogy megkérje, törölje róla ezeket a kisfilmeket. Úgy tudom, nem járt sikerrel, sőt, majdnem tettlegességig fajult a kettejük találkozása és beszélgetése" - nyilatkozta az ismerős.

Baukó Éva nem tudta rávenni a férfit, hogy törölje a felvételt Forrás: Instagram / Baukó Éva

Baukó Éva pedig azt is elmondta, hogy másfél évig volt együtt a férfivel, szerelmes volt belé, előtte pedig soha nem ment bele, hogy ilyen felvételek készüljenek róla.

"Korábban sem voltam ilyenre kapható, az ő kedvéért mentem bele ezekbe a szexvideókba is. Majd idővel kiderült, ki is ő valójában" - mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.