Beválogatták az X-Faktor Global szakemberei a műsor legjobb videói közé azt a felvételt, melyen Csobot Adél a That man című számot énekli. Ez volt az első szereplése a műsorban, most pedig Amerikában is felfigyeltek rá. 

A Bors vette észre, hogy egy magyar videó is bekerült abba a válogatásbaa Youtube-on, amelyben az X-Faktor Global szakemberei gyűjtötték össze a legviccesebb, legbotrányosabb vagy épp a legjobb felvételeket  a műsor történetéből. Itt tűnik fel Csobot Adél is az első szereplésével, ahol a That man című számot énekelte még 2012-ben.

Az X-Faktor Global Youtube-csatornát a műsor alapítója, Simon Cowell és csapata üzemelteti. 

A Bors megkereste Adélt, hogy mondja el, mit szól ahhoz, hogy Amerikában is felfigyeltek tehetségére. "Nem tudtam, hogy felkerültem arra a csatornára. Köszönöm, hogy szóltak, ezzel most feldobták a napom. Nagyon megtisztelő, hogy tartották annyira jónak azt az előadást, hogy bekerült a legemlékezetesebb videók közé. Egyébként a mai napig, amikor találkozom az ismerőseimmel, az első fellépésemet emlegetik fel valamiért. Ez nagyon megmaradt az emberekben" - mondta a lapnak az énekesnő.

Egyébként a videó alá már sorra érkeznek a dicsérő kommentek. Egy férfi például azt írta, hogy Adél nagyon aranyos és gyilkos lábai vannak.