Így néz ki ma Radványi Dorottya, az egykor híres bemondó: fotó

fotó Magyar Televízió bemondó Radványi Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radványi Dorottyát 1982-ben ismerhették meg a nézők a Magyar Televízió bemondójaként, de a rádióban is hallhattuk őt.

Radványi Dorottya 1979-ben kezdte pályafutását a Magyar Televízióban, de akkor még nem bemondóként. A képernyőre 1982-ben került, de a Magyar Rádióban is dolgozott, 1980-tól 1987-ig.

Radványi Dorottya 30 évvel ezelőtt és napjainkban Forrás: YouTube

A Magyar Televíziónál egészen 1997-ig dolgozott bemondóként, ezután került át az akkor induló csatorna, a TV2 reggeli műsorába. Nem szakadt el azonban teljesen a királyi tévétől, 2006-ban visszaért, és ő lett a kulturális programok szerkesztő-műsorvezetője. Olyan magazinokban láthattuk, mint a Közeli című kulturális híradó, a Családi délelőtt, és a Jobbulást! című egészségügyi magazin.

A héten bejelentheti visszavonulását Gera Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-a-heten-bejelentheti-visszavonulasat-gera-zoltan-focista.htmlValószínűleg még a héten bejelenti visszavonulását Gera Zoltán. TV + Sztárok--Tücsi elmondta a véleményét a vb focistáiról: megelégelte a színészkedésükethttp://www.life.hu/sztarok/20180628-tucsi-elmondta-a-velemenyet-a-vb-focistairol-megelegelte-a-szineszkedesuket.htmlTücsi szereti a focit, és lelkesen követi a vb-t, de megeléhelte a futballisták viselkedését. Facebookon osztotta meg véleményét. TV + SztárokOrigo12 év után feleségül vette párját Márióhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-12-ev-utan-felesegul-vette-parjat-mario-harmonikas.html12 év után végre összeházasodott kedvesével Márió. Az énekesnek és párjának már van egy közös gyermeke. TV + SztárokOrigoRajongói elképedtek Celine Dion új külsején: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-rajongoi-elkepedtek-celine-dion-uj-kulsejen-foto.htmlSzőke tincseket villantott Celine Dion a közösségi oldalán: rajongói alig ismertek rá. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: Philippe Coutinho mezt küld mélyszegénységben élő kis szurkolójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-foci-vb-2018-philippe-coutinho-mezt-kuld-melyszegenysegben-elo-kis-szurkolojanak.htmlTollal írta kedvence mezszámát a pólójára az a brazil kisfiú, aki olyan szegénységben él, hogy még mezre sem telik neki. TV + SztárokOrigoR. Kárpáti Péter szerepét fia, András veszi át a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-r-karpati-peter-szerepet-fia-andras-veszi-at-a-baratok-koztben.htmlNosztalgiaepizódot készít a Barátok közt, amelyben R. Kárpáti Péter fiatalkori karakterét a színész fia, András fogja játszani. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.