Magánnyomozó lett Sheila Wysocki, hogy 20 év után megtalálja barátnője gyilkosát

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images -
gyilkosság Sheila Wysocki magánnyomozó kollégium tragédia nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollégiumi ágyában erőszakolták meg és ölték meg Sheila Wysocki szobatársát, Angela Samotát. A nő húsz év után sem tudott belenyugodni a történtekbe, magánnyomozó lett és megtalálta a gyilkost. 

Angela Samotát 1984-ben erőszakolták meg és szurkálták agyon kollégiumi ágyában, akkori szobatársát, Sheila Wysockit annyira megrázták a történtek, hogy az egyetemet sem fejezte be. Tennessee-be költözött, férjhez ment, de nem hagyták nyugodni a történtek.

Sheila Wysocki megtalálta barátnője gyilkosát Forrás: NORTHFOTO/Joey Ciccoline / Barcroft Media/Joey Ciccoline / Barcroft Images

A BBC cikke szerint a lány aznap este egy Russell Buchanan nevű férfivel találkozott, ám a rendőrség nem talált ellene semmit, pedig hazugságvizsgálatnak is alávetették. Shelia is úgy gondolta, hogy ő lehet a tettes. 2004-ben látomása volt barátnőjével kapcsolatban, úgy döntött, hogy magánnyomozó lesz, hogy pontot tegyen az ügy végére. Olyan összefüggéseket talált, amelyekkel meggyőzte a helyi rendőrséget, hogy újra nyissák meg az ügyet. A DNS-vizsgálat során egyezést találtak egy a gyilkosság idején szabadlábon lévő erőszaktevővel, Donald Andrew Bess-szel. Kiderült, ő követte el a gyilkosságot, 2010-ben halálra ítélték.

A lányt a szobájában szurkálták halálra Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images

Sheila 2011-ben saját ügynökséget alapított, hogy hasonló helyzetben lévő családokon segítsen.

Elhunyt Klapka György testvére, Máriahttp://www.life.hu/news/20180628-elhunyt-klapka-gyorgy-testvere-maria.htmlHosszan tartó betegség után 88 éves korában elhunyt Klapka György testvére, Klapka Mária. Az asszonyt nevelt fia, az Aranyember legidősebb gyermeke, ifjabb Klapka György és vérszerinti fia, Répás Lajos is gyászolja. NewsVV Fanni ügyének felderítésére sok pénzt költöttek a hatóságokhttp://www.life.hu/news/20180628-vv-fanni-ugyenek-felderitesere-sok-penzt-koltottek-a-hatosagok.htmlVV Fanni ügyének felderítésére rengeteg szakértőt bevetettek, de hiába. Az FBI sem kerül közelebb a megoldáshoz. Mindent megtettek a hatóságok, de egyelőre nem sikerült elérni az áttörést. Pedig a pénzt sem sajnálták, jóval többet költöttek, mint azt egy átlagos gyilkossági vagy eltűnéses ügyben szokás. News--Időjárás: esőre és záporra kell számítanunk még csütörtökön és péntekenhttp://www.life.hu/news/20180628-idojaras-esore-es-zaporra-kell-szamitanunk-meg-csutortokon-es-penteken.htmlJúnius utolsó hete nem a kánikuláról és a szikrázó napsütésről szólt, és úgy tűnik, még egy-két napig el kell tűrnünk az őszies időt. News--Elmarad a szombati Balaton-átúszáshttp://www.life.hu/news/20180628-elmarad-a-szombati-balatonatuszas.htmlElmarad a szombatra tervezett 36. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők és a balatonboglári Platán strandra érkeznek meg.News--Hét és fél év fegyházbüntetésre ítélték a Szentendrei úti gázolóthttp://www.life.hu/news/20180628-het-es-fel-ev-fegyhazbuntetesre-iteltek-a-szentendrei-uti-gazolot.htmlHét és fél év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság szerdán, első fokon azt a férfit, aki tavaly márciusban ittasan okozott halálos balesetet a fővárosi Szentendrei úton.News--8 hónapja nem használ sampont, így kezeli a hajáthttp://www.life.hu/news/20180627-8-honapja-nem-hasznal-sampont-igy-kezeli-a-hajat.htmlVirginia Tapp csatlakozott ahhoz a mozaglomhoz, mely igyekszik kiiktatni a mindennapi életből a vegyi anyagokat, így 8 hónapja nem használ sampont, elárulta, mivel tartja tisztán a fejbőrét és a haját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.