R. Kárpáti Péter szerepét fia, András veszi át a Barátok köztben

szerep sorozat család Barátok közt R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nosztalgiaepizódot készít a Barátok közt, amelyben R. Kárpáti Péter fiatalkori karakterét a színész fia, András fogja játszani.

Különleges nosztalgiaepizódot forgat a Barátok közt a huszadik évforduló kapcsán, amelyben a mostani szereplők fiatalkori énjei szerepelnek. Az ifjú Berényi Andrást nem más fogja alakítani, mint R. Kárpáti Péter fia, a 18 esztendős András. Bár a sztárcsemete ódzkodik a nyilvános szereplésektől, hosszas gondolkodás után mégis elvállata a felkérést.

Nagyon kedves ötletnek találtam a dolgot, de András nem az a szereplős típus, így egy kicsit győzködni kellett arról, hogy részt vegyen a produkcióban. Elvittem a forgatásra, de nem tudtam ott maradni, mert dolgom volt, így én is először látom majd ebben a szerepben Andrist. Szerintem ügyes lesz, mindenesetre azt tanácsoltam neki, legyen természetes, adja önmagát. Biztosan nagy kihívás volt számára ez, hiszen nem örökölte a szereplési vágyat, mint Rebeka lányom. Őt a számítógépek érdeklik, és persze, éli a korabeliek tipikus életét" – árulta el R. Kárpáti Péter a Blikknek.

Foci-vb 2018: Mesut Özil kis híján összeverekedett egy szurkolóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-foci-vb-2018-mesut-ozil-kis-hijan-osszeverekedett-egy-szurkoloval.htmlCsaknem nekiesett az egyik szurkolónak Mesut Özil a tegnapi Dél-Korea-Németország focimeccs után. A focistát a biztonsági őrök fogták vissza. TV + Sztárok--Katie Holmes és Jamie Foxx lefújták az esküvőjüket: szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-katie-holmes-es-jamie-foxx-lefujtak-az-eskuvojuket-szakitottak.htmlNem olyan régen vállalták fel a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat, de úgy tűnik a kitárulkozás nem tett jót a viszonyuknak. Katie Holmes és Jamie Foxx szakítottak. TV + Sztárok--Palvin Barbi szétnyitotta a combjait: szerinted volt rajta bugyi? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180628-palvin-barbi-szetnyitotta-a-combjait-szerinted-volt-rajta-bugyi.htmlMár régóta várt arre a világ, hogy Palvin Barbi megmutassa azt, amit eddig még nem lathattunk. Most eljött a pillanat, a modell beterpesztett. TV + Sztárok--Magyar lány lába előtt hever Amerika: elképesztő, amit Vajda Vivien tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-magyar-lany-laba-elott-hever-amerika-elkepeszto-amit-vajda-vivien-tud.htmlEgészenelképesztő produkcióval mutatkozott be Vajda Vivien az America's Got Talentben. Először a zsűri sem hitt abban, hogy a produkció érdekes lehet számukra, végül négy igennel engedték tovább.TV + SztárokOrigoVOLT Fesztivál 2018: Így tölti Ákos az ötvenedik életévéthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-tolti-akos-az-otvenedik-eletevet-volt-fesztival-2018.htmlA soproni VOLT Fesztivál szerdai nagyszínpados fellépője a Hurts előtt Ákos, aki idén lépett az ötvenedik életévébe. A Kossuth-díjas énekes a Life.hu-nak elmondta, hogyan ünnepli a fél évszázadot, és arról is beszélt, hogyan készülnek egy-egy nagy fellépésre.TV + Sztárok--Valószínűleg nem Meghan Markle lesz a kis Lajos herceg keresztanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180627-valoszinuleg-nem-meghan-markle-lesz-lajos-herceg-keresztanyja.htmlKiderült, igen kicsi az esélye annak, hogy Meghan Markle legyen a kis Lajos herceg keresztanyja. Katalin és Vilmos ugyanis valószínűleg régi barátok közül fognak választani keresztszülőket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.