Nosztalgiaepizódot készít a Barátok közt, amelyben R. Kárpáti Péter fiatalkori karakterét a színész fia, András fogja játszani.

Különleges nosztalgiaepizódot forgat a Barátok közt a huszadik évforduló kapcsán, amelyben a mostani szereplők fiatalkori énjei szerepelnek. Az ifjú Berényi Andrást nem más fogja alakítani, mint R. Kárpáti Péter fia, a 18 esztendős András. Bár a sztárcsemete ódzkodik a nyilvános szereplésektől, hosszas gondolkodás után mégis elvállata a felkérést.

Nagyon kedves ötletnek találtam a dolgot, de András nem az a szereplős típus, így egy kicsit győzködni kellett arról, hogy részt vegyen a produkcióban. Elvittem a forgatásra, de nem tudtam ott maradni, mert dolgom volt, így én is először látom majd ebben a szerepben Andrist. Szerintem ügyes lesz, mindenesetre azt tanácsoltam neki, legyen természetes, adja önmagát. Biztosan nagy kihívás volt számára ez, hiszen nem örökölte a szereplési vágyat, mint Rebeka lányom. Őt a számítógépek érdeklik, és persze, éli a korabeliek tipikus életét" – árulta el R. Kárpáti Péter a Blikknek.