Hatalmasat terpesztett bikiniben Amber Rose: fotó

medence szexi Amber Rose bikini merészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extravagáns Amber Rose újabb fotóval sokkolta rajongóit: ezúttal a medence mellett terpesztett be bikiniben.

Amber Rose szereti meghökkenteni a nagyvilágot, merész fotóival rendre beszédtémát szolgáltat. Az extravagáns modell ezúttal sem fogta vissza magát, fürdőruhaalsóban terpesztett be a medence szélén, a felsőjét és a dekoltázsát pedig alaposan átnedvesítette.

Who's getting wet this Summer? @iconbtq #icondoll #iconswim

Amber Rose (@amberroseoffical) által megosztott bejegyzés,

Mindenkinek bemutatott Bencsik Tamara: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-mindenkinek-bemutatott-bencsik-tamara-enekesno.htmlA középső ujját felmutatva pózol friss fotóján bikiniben Bencsik Tamara. TV + SztárokOrigoMeghan Markle soha többet nem ehet fokhagymáthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-meghan-markle-soha-tobbet-nem-ehet-fokhagymat-etiket.htmlKi gondolná, hogy a brit királyi család etiketje nem csupán a nyilvános eseményeken való viselkedést és öltözködést szabályozza, hanem azt is, hogy mit ehetnek. Pedig így van, de arra azért ne vegyetek mérget, hogy ezt soha nem szegik meg. TV + Sztárok--Tatár Csilla Hadas Krisztával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-tatar-csilla-hadas-krisztaval-beszelgetett-tatar-34.htmlHadas Kriszta Tatár Csillának mesélt gyerekkorról, pályaválasztásról, anyaságról a Tatár 34-ben. A riiporter elmondta, hogy bár sokszor volt jókor, jó helyen, de ennek ellenére nem hullott semmi az ölében, mindenért megdolgozott. "Güzü vagyok" - fogalmazott. TV + SztárokOrigoIstenhez és a valláshoz való viszonyáról beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-istenhez-es-a-vallashoz-valo-viszonyarol-beszelt-havas-henrik-a-privatszferaban.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült- ahogy Havas hívja - Havasné valamint az is, hogy bánt-e meg valamit is az életében a Tanár úr. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSztárok, akik kisebb mellekre vágytak: Ariel Wintertől Drew Barrymore-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180629-sztarok-akik-kisebb-mellekre-vagytak-ariel-wintertol-drew-barrymoreig.htmlAz se jó, ha túl kicsi, az sem, ha túl nagy. A mellméret estében is az arany középút a legmegfelelőbb, de keveseknek adatik meg ez természetesen. A legtöbben persze mellnagyobbításra jelentkeznek, de akadnak bizony olyanok is bőven, akik kisebb keblekre vágynak. Az alábbi sztárok például túl nagynak ítélték meg a melleiket, ezért kisebbet csináltattak. TV + SztárokOrigoTóth Gabi és Krausz Gábor egy ideje nem osztott meg közös képethttp://www.life.hu/sztarok/20180630-toth-gabi-es-krausz-gabor-egy-ideje-nem-osztott-meg-kozos-kepet.htmlAmikor Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata napvilágot látott, sorra jelentek meg az énekesnő közösségi oldalána a közös fotók. Most azonban egy ideje nagy a csend. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.