É. Imréhez köthető helyen találták meg az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját

Forrás: RTL Klub -
gyilkosság rendőrség Mácsik Zoltán nyomozás autó villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyomozás során megtalálták a rendőrök a márciusban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját egy, a főnökéhez, É. Imréhez köthető helyen, aki már előzetes letartóztatásban van. A holttestet még nem találták meg, de számos közvetett bizonyítékot gyűjtöttek.

A Bors szerint egyre több bizonyíték kerül elő a másciusban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán ügyében. A villanyszerelőt utoljára főnökével, É. Imrével látták egy Győr melletti benzinkúton.

A férfit kihallgatta a rendőrség, ám elengedték, majd egy hét múlva elfogták. Jelenleg előztes letartóztatásban van. "Azt gondolnánk, hogy megfigyelték, de abban az egy hétben teljesen eltüntethette a holttestet. A letartóztatása előtti napokban bement egy győri boltba, ahol többliternyi hipót és gyorsan kötő cementet vásárolt. Mindezt az eladó mondta másnap Imre egyik alkalmazottjának, aki éppen ott járt. Aztán a rendőrséghez fordult" - mesélte a Borsnak É. Imre egyik ismerőse.

Mácsik Zoltán holmiját É. Imréhez köthető helyen találták meg Forrás: RTL Klub

Mácsik Zoltán kisbuszát már áprilisban visszakapta a családja, a rendszámot leszerelték, az üléshuzat és a csomagtérben lévő munkagépek eltűntek. A munkagépeket a lap információi szerint nemrégiben megtalálták egy É. Imréhez köthető helyen.

Az eltűnt férfi autóját egy bontóban találták meg, ahová a gyanúsítottat is visszavitték. A lap információi szerint a férfi zavartan viselkedett, mintha ismerné az ott dolgozókat. A három éve, szintén hasonló körülmények között elűnt villanyszerelőről, Orlik Vilmosról egyelőre nincs hír. É. Imrét nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.