A nyomozás során megtalálták a rendőrök a márciusban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját egy, a főnökéhez, É. Imréhez köthető helyen, aki már előzetes letartóztatásban van. A holttestet még nem találták meg, de számos közvetett bizonyítékot gyűjtöttek.

A Bors szerint egyre több bizonyíték kerül elő a másciusban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán ügyében. A villanyszerelőt utoljára főnökével, É. Imrével látták egy Győr melletti benzinkúton. 

A férfit kihallgatta a rendőrség, ám elengedték, majd egy hét múlva elfogták. Jelenleg előztes letartóztatásban van. "Azt gondolnánk, hogy megfigyelték, de abban az egy hétben teljesen eltüntethette a holttestet. A letartóztatása előtti napokban bement egy győri boltba, ahol többliternyi hipót és gyorsan kötő cementet vásárolt. Mindezt az eladó mondta másnap Imre egyik alkalmazottjának, aki éppen ott járt. Aztán a rendőrséghez fordult" - mesélte a Borsnak É. Imre egyik ismerőse. 

Mácsik Zoltán holmiját É. Imréhez köthető helyen találták megForrás: RTL Klub

Mácsik Zoltán kisbuszát már áprilisban visszakapta a családja, a rendszámot leszerelték, az üléshuzat és a csomagtérben lévő munkagépek eltűntek. A munkagépeket a lap információi szerint nemrégiben megtalálták egy É. Imréhez köthető helyen. 

Az eltűnt férfi autóját egy bontóban találták meg, ahová a gyanúsítottat is visszavitték. A lap információi szerint a férfi zavartan viselkedett, mintha ismerné az ott dolgozókat. A három éve, szintén hasonló körülmények között elűnt villanyszerelőről, Orlik Vilmosról egyelőre nincs hír. É. Imrét nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.