Hosszú Katinka sugárzóan boldognak és szexinek tűnik

mosoly szexi Hosszú Katinka bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki követi a Hosszú Katinkával kapcsolatos történéseket, már tudja, hogy kapcsolata Shane Tusuppal véget ért, elválnak. Most az úszónő egy olyan fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen nemcsak szexi, de sugárzóan boldognak is tűnik. 

Bikiniben és strandruhában sétál a tengerparton Hosszú Katinka. A fotót, amin sugárzóan boldognak tűnik, közösségi oldalára posztolta. A legtöbb embert az foglalkoztathatja, hogy vajon mitől vagy kitől ilyen mosolygós Katinka, ki az a szerencsés, aki a képet készítette.

Ez a hely szépnek éppen gyönyörű :) This place is more than pretty #beachlife #sundayfun #beachday #swimming #ironlady #hwapo

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Foci vb: Alessandra Amrosio Moszkvában szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-alessandra-ambrosio-brazil-modell-igy-szurkol-a-foci-veben.htmlGisele Bündchen kislányával drukkol, de nem ő az egyetlen brazil modell, aki hazája válogatottjáért szorít. Úgy tűnik, Alessandra Ambrosio is hatalmas focirajongó, aki eddig jobbnál jobb fotókkal kápráztatta el követőit az Instán. TV + Sztárok--Focilázban égnek a legszexisebb brazil modellekhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-adriana-lima-brazil-szupermodell-is-szurkola-foci-veben.htmlÚgy tűnik, imádják a focit a brazil szupermodellek. Míg Gisele Bündchen gyermekével szurkol, addig Alessandra Amrosio egyenesen Moszkváig ment, hogy élőben drukkolhasson hazája együttesének. Adriana Lima pedig a barátnőivel szorított Brazíliának. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó nemcsak volt menyét, hanem unokáját is elküldi lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-pecsi-ildiko-nemcsak-volt-menyet-hanem-unokajat-is-elkuldi-lakasabol.htmlDöntés született abban a perben, mely három éve tart Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között. A nőnek most ki kell költözni a színésznő lakásából, de nemcsak neki, hanem fiának is. TV + Sztárok--Megtartották II. Erzsébet gyászgyakorlatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180702-megtartottak-ii-erzsebet-gyaszgyakorlatat.htmlMegtartották II. Erzsébet királynő gyászgyakorlatát. Az uralkodó halála után 10 napos nemzeti gyászra készülnek az országban. TV + Sztárok--Férjhez ment Kaley Cuoco, az Agymenők sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-ferjhez-ment-kaley-cuoco-az-agymenok-sztarja.htmlMásodszorra is férjhez ment az Agymenők című sorozat Pennyjét alakító színésznő, Kaley Cuoco. A gyönyörű ceremóniáról már néhány fotó is napvilágot látott. TV + Sztárok--Vízirendőrök ébresztették Kóbor Jánost, aki a hajójában szundikálthttp://www.life.hu/sztarok/20180702-vizirendorok-ebresztettek-kobor-janost-aki-a-hajojaban-szundikalt.htmlA Balaton vizén ringatózó hajójában szundikált el Kóbor János a napokban. Az Omega együttes frontemberét a vízirendőrök ébresztették, kiszúrták ugyanis, hogy a hajó irányítás nélkül sodródik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.