Molnár Anikó mostanában szomorú posztokkal áraszta el közösség oldalát. A Bors uánajárt, mi lehet a baj.

A ValóVilág egykori szereplője érzelmes, ám csalódott hangvételű írásokat oszt meg követőivel. Azt mondja, már nem hisz abban, hogy létezik olyan erősz szerelem, hogy az életünket is fel oda kell adni, fel kell álozni a másikért.

"Na szóval. Rájöttem, hogy ez az egész szerelmesdi egy nagy f@szság. Mivel ebből a világból eltűnt az őszinteség és a hűség, innentől kezdve mindenki úton útfélen érzelmeket hazudik, hogy elérje önző céljait, vagy érzelmeket tagad le, hogy kimossa a bebukott seggét. Elérkeztünk egy olyan világba, ahol az jár jól, aki jó távol tartja magát az érzelgéstől, aki abban a pillanatban lelép, ahogy érezni kezdene bármit is a másik iránt. Ez az egyetlen módja annak, hogy az ember megkímélje magát a lelki mélyrepüléstől... Szeretőt tarts, ne szerelmet, akkor van esélyed ebben a világban boldognak lenni... Amúgy minden f@sza Na jó, a reményt azért nem kell elengedni..." - írta közösség ooldalára pár napja Anikó.


A lap megkeresésére aztán ki is fejtette, hogy bizony ő már csak szeretőt tartana, mert a szerelemnek úgyis fájdalom a vége:
"Nem tetszik, ami mostanában megy a világban. Nincs őszinteség, sem hűség. Mindenki a saját érdekei szerint választ párt, és beleragadnak rossz kapcsolatokba. Megcsalják egymást az emberek, és hazudoznak. Néhány hónapja léptem ki én is egy ötéves kapcsolatból, és mint kiderült, ő is végighazudta az egészet. Már inkább csak szeretőt tartanék. Ha szerelmesek vagyunk, úgyis fájdalom a vége. Ezt már nem akarom. Nem akarok már hazugságokat, csak mondjuk ki kerek perec, hogy mit akarunk, és minden tiszta marad. Jelenleg nem látom értelmét egy párkapcsolatnak az életemben. Nincsenek nagy elvárásaim. A retróértékeket szeretem az életben: egy nő legyen nő a kapcsolatban, egy férfi pedig férfi. Szövetséget kell alkotni, amibe senki nem tud belerondítani. Őszinteséget és hűséget szeretnék."