testmódosítás Vajna Tímea rajongás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen követik Vajna Timi közösségi oldalát, most pedig egyik rajongója úgy szerette volna bizonyítani szeretetéről, hogy magára tetováltatta Tímea nevét.

"Waa... Nem jutok szóhoz" - írta az Insta-storyjában feltöltött videóhoz Vajna Tímea, akinek 231 ezer követője van.

Egyik rajongója merész lépsére szánta el magát, magára tetováltatta ugyanis Tímea nevét, a nevet pedig egy szív keretezi - vette észre a 24.hu. Úgy tűnik, ezen még a kormánybiztos felesége is meglepődött.

Tetoválás örökítette meg Vajna Tímea nevét Forrás: Instagram/timeavajna

Így néz ki ma Lőrincz Gabriella egykori tévébemondó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-igy-nez-ki-ma-lorincz-gabriella-egykori-tevebemondo.htmlKi ne emlékezne a 80-as évek egyik legszebb magyar bemondónőjére, Lőrincz Gabriellára? Megmutatjuk, hogyan néz ki ma az 59 éves tévés! TV + SztárokOrigoSchobert Norbi élő videóban üzent a kritikusainakhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-schobert-norbi-elo-videoban-uzent-a-kritikusainak-facebook.htmlSchobert Norbi élő videóban üzent azoknak a kommentelőinek, akik egy korábbi bejegyzése miatt kritizálták őt. TV + SztárokOrigoSzakított egymással Liam Payne és Cheryl Colehttp://www.life.hu/sztarok/20180702-szakitott-egymassal-liam-payne-es-cheryl-cole.htmlKét év kapcsolat után szakított egymással az énekes sztárpár, Liam Payne és Cheryl Cole. Gyermekük, Bear alig múlt 1 éves. TV + SztárokOrigoFoci-vb 2018: Nyelves csókot váltott a lelátón Maradona és kedvese, Rocio Olivahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-focivb-2018-nyelves-csokot-valtott-a-lelaton-maradona-es-kedvese-rocio-oliva.htmlNem rejtette véka alá érzelmeit a lelátón Diego Maradona az Argentína-Franciaország mérkőzésen. Szerelmével, a 27 éves Rocio Olivával vadul csókolóztak mindössze néhány centiméterre a brazil legendától, Ronaldótól. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Dirty Dancing sztárja, Jennifer Greyhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-igy-nez-ki-ma-a-dirty-dancing-sztarja-jennifer-grey.htmlA Dirty Dancing bájos színésznője, Jennifer Grey a filmsiker után megműtette már-már védjegyévé vált orrát. Ez meglehetősen rossz döntésnek bizonyult, új arccal már nem osztottak rá nagyobb szerepeket. Mutatjuk, hogyan néz ki ma az 57 éves sztár! TV + SztárokOrigo7 év után elválik ötödik feleségétől Lorenzo Lamashttp://www.life.hu/sztarok/20180702-7-ev-utan-elvalik-otodik-felesegetol-lorenzo-lamas-shawna-craig.htmlBeadta a válókeresetet Lorenzo Lamas és ötödik felesége, Shawna Craig. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.