Három hét múlva elárverezhetik a Neoton egykori énekesnőjének, Pál Évának házát

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
ház hitel otthon Pál Éva elárverezés Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hét múlva elárverezhetik a Neoton egykori tagjának, Pál Évának az otthonát. Az énekesnő most közösségi oldalán árulja a házat.

Mint arról korábban már beszámoltunk, nehéz anyagi helyzetbe került Pál Éva. A helyzet odáig fajult, hogy három hét múlva az otthonát is elárverezhetik. A Neoton egykori énekesnője közösségi oldalán kért segítséget követőitől, szeretné minél hamarabb eladni a házat, hogy visszafizethesse tartozását.

Már régóta nem írtam, mert minden energiámat lekötötte az, hogy kimentsem nehezen megszerzett házunkat. Sajnos, 13 év küzdelem után nem sikerült. (Svájci frank hitel.) 3 hét múlva árverezni akarják, így most el kell adnunk. Sajnos, minden igyekezetünk (még fizetési készségünk mellett is) zátonyra futott. Kérlek Benneteket, segítsetek! Osszátok, mert nagyon kevés az időnk. (A végrehajtás 19 millióról szól) SOS" – idézi Pál Éva bejegyzését a Blikk.

Pál Éva nehéz helyzetbe került Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.