Rengetegen találgatják a mai napig, hogy pontosan milyen kapcsolat volt Paudits Béla és gondozója, János között. A néhai színész erre is választ adott életrajzi könyvében.

Paudits Béla egy bárban találkozott az akkor 20 éves Jánossal, akivel az első pillanattól kezdve remekül kijöttek. Néha olyan érzése volt, mintha egy korábbi futó kapcsolatából született fia lenne.

Ahogy megláttam, éreztem benne, hogy valamiféle rokonságban vagyunk. Ezért hiszek benne, hogy ő a gyermekem. Mintha a rég elfeledett fiammal beszélgettünk volna. Életkora miatt nem tartom kizártnak azt sem, hogy az én fiam lenne, ennek még a jövőben utána is szeretnék járni."

Paudits Béla elárulta, milyen kapcsoaltban volt JánossalForrás: MTI/Kollányi Péter

Persze sokan nem nézték jó szemmel, hogy a férfi később oda is költözött a színészhez. Pauditsról emiatt sokan azt feltételezték, hogy homoszexuális.

Egy férfival élek együtt, de Jánoska nem a szeretőm! Nem is volt, s nem is lesz az soha. Valóban csak a fiamként tekintek rá. Mindig jött velem, akárhova költöztem. Biztos a szomszédok is felfigyeltek eleinte erre, de ahogy megismerték, mindenki megszerette, és rájöttek, hogy szó sincs holmi bűnös kapcsolatról" – idézi Paudits szavait a könyvből a Ripost.