globális felmelegedés Las Vegas időutazás időutazó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös felhők gyülekeznek majd 2120-ban Las Vegas felett - állítja egy időutazó, aki 2030-ból tért vissza napjainkba.

Noah-nak nevezi magát az az időutazó, aki 2030-ból tért vissza 2018-ban, ám előtte még tett egy kis kitérőt 2120-ba.

Amikor visszatért, egy vidóban megmutatta, hogy Las Vegas felett vörös felhők lebegnek majd 100 év múlva a globális felmelegedés miatt. Ám többen azt mondják, egyértelműen látszik, hogy a videó hamisítvány - írja a Mirror.

Ha szeretnéd megnézni a felvételt, kattints ide!

Így fest majd Las Vegas Forrás: Mirror

Úszás közben sodródott el a nő, másfél év múlva ugyanabban a ruhában találták meghttp://www.life.hu/news/20180704-uszas-kozben-sodrodott-el-a-no-masfel-ev-mulva-ugyanabban-a-ruhaban-talaltak-meg.htmlIndonéziában, Sukabumi városában vakációzott Nining Sunarsih, amikor váratlanul elsodorta a víz. A nőt most, másfél évvel az eltűnése után találták meg. Ugyanaz a ruha volt rajta, mint akkor. News--A fiatal anya attól rettegett, hogy elkenődik a sminkje szülés közbenhttp://www.life.hu/news/20180704-a-fiatal-anya-attol-rettegett-hogy-elkenodik-a-sminkje-szules-kozben.htmlElső gyermekét hozta világra a 22 éves Lee Ann Jarrell, ám a szülés előtt még fontos feladata akadt. Elkészítette a tökéletes sminket, szülés közben is azon aggódott, nehogy elkenődjön. News--A mesterséges intelligenciával megjósolható a halál időpontjahttp://www.life.hu/news/20180704-a-mesterseges-intelligenciaval-megjosolhato-a-halal-idopontja.htmlSokan szeretnék tudni, mennyi idejük van még hátra, ám ez eddig csak futurisztikus vágyálomnak tűnhetett. Most azonban úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligencia segítségével megjósolható lesz a halál időpontja. NewsOrigoBorzalmas üzenetekkel zaklatják VV Fanni édesanyjáthttp://www.life.hu/news/20180704-borzalmas-uzenetekkel-zaklatjak-vv-fanni-edesanyjat.htmlNem elég, hogy VV Fanni családja még mindig kétségek között él, mert nem találják lányuk holttestét, még furcsa, hátborzongató SMS-ekkel is zaklatják a édesanyját, Katit.NewsOrigoRájött, hogy férje megcsalja, ezért levágta a nemi szervéthttp://www.life.hu/news/20180703-rajott-hogy-ferje-megcsalja-ezert-levagta-a-nemi-szervet.htmlElképesztő esemény történt a minap Thaiföldön: egy 24 éves nő levágta férje péniszét, amit aztán ki is dobott az ablakon. NewsThinkstockBelehalt a professzor a szado-mazo szexbe (18+)http://www.life.hu/news/20180703-belehalt-a-professzor-a-szado-mazo-szexbe.htmlBelehalt a szado-mazo szexbe egy brit professzor, aki múmiaként akarta átélni a gyönyört. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.