Köllő Babett Yvonne Dederick színház Feleségek luxuskivitelben VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VOLT Fesztiválon tartott előadást Köllő Babett. Nagy meglepetésére rengeteg fiatal volt rá kíváncsi. Legalább annyi ideig dedikált és szelfizett, mint ameddig az előadás tartott. 

Barátnőjével, Yvonne Dederickkel érkezett a VOLT Fesztiválra Köllő Babett, aki 39 éves kora ellenére még "fesztiválszűznek" mondható.

A Feleségek luxuskivitelben szereplője előadást tartott, ahol főként fiatalok voltak rá kíváncsiak. "Engem is meglepett, hogy ennyien jöttek, azt hittem, csak páran fognak lézengeni. Ehhez képest alig akartak elengedni. Pedig ők egészen más közönség, mint akik a színházból ismernek és ott szerettek meg. Amúgy annak ellenére, hogy még sosem voltam, nem idegen tőlem a fesztiválozás, ennél sokkal nagyobb sár volt a dzsungelben" - mesélte a Borsnak Köllő Babett.

Köllő Babettet imádták VOLT-on Fotó: Polyák Attila - Origo

Arról is beszélt, hogyan éli meg a rosszindulatú beszólásokat, kommenteket. "Sokan mondják, hogy azért mert híres ember vagyok, el kell viselnem mindent. De szerintem nem, én inkább olyan emberekkel veszem körbe magam, akik szeretnek, mert így éri meg" - mondta a luxusfeleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.