Egy ideje keveset hallani Nádas Györgyről, most elárulta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság elől. Arról is beszélt, milyen viharos körülmények között ismerte meg feleségét. 

Jelenleg a Klasszik Rádióban műsorvezető Nádas György. Azt mondja, nem áll tőle távol a klasszikus zene, hiszen zenei általános iskolába járt, majd kórusban is énekelt. Az Erzsébet-díjas és Karinthy-gyűrűs magyar színész a Potyautasban mesélt. 

Magánéletéről pedig azt is elárulta, hogy feleségét kissé viharos körülmények között ismerte meg. Előtte kétszer volt nős, két fia született. "De igazából a családra, a felelősségvállalásra és az igazi párkapcsolatra csak most, ennyi idősen érett meg a fejem" - mondta Nádas György. 

Mostani felesége egy cég nevében hívta fel, hogy képviselje őket egy nyugdíjas expon. Találkoztak, hogy megbeszéljék a részleket, Nádas György pedig rögtön felfigyelt rá. "Találkoztunk itt, a Tabánban az egyik presszóban, megjelent egy magas szőke, mondtam, hogy ez az én méretem. Már kihűlőben volt az előző kapcsolatom, és érdekes módon nagyon-nagyon gyorsan azt mondtam, hogy én ezt a nőt szeretném komolyan venni" - emlékezett vissza. Szilveszterre együtt utaztak Londonba Nádas György fellépésére, februárban kérte meg a kezét, augusztusban pedig összeházasodtak.

A rádiózás mellett rendszeresen fellépéseket is vállal, igencsak tele van a naptára. "Van, ahol főzésre hívnak, van, ahol énekes műsorra, van, ahol prózára" - mondta.