Úszás közben sodródott el a nő, másfél év múlva ugyanabban a ruhában találták meg

Indonézia úszás eltűnt személyek eltűnés nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Indonéziában, Sukabumi városában vakációzott Nining Sunarsih, amikor váratlanul elsodorta a víz. A nőt most, másfél évvel az eltűnése után találták meg. Ugyanaz a ruha volt rajta, mint akkor. 

Az Odditycentral.com cikke szerint Indonéziában, Sukabumi városában nyaralt Nining Sunarsih, amikor úszás közben egy hullám elsodorta. A szemtanúk hallották, hogy a nő sikít, de nem mertek utánamenni. A nőt nem találták meg, a közelben ráleltek ugyan egy holttestre, de bebizonyosodott, hogy nem az ő az. A nyomozást mégis lezárták.

Az asszony családja nem fogadta el, hogy meghalt, hiszen nem találták meg a testét. Nining nagybátyját a megtalálása előtt álmában megszólítitta a nő. Azt mondta neki keresse őt Palabuhanratu partjainál, ahhoz közel, ahol eltűnt. Először nem sok figyelmet szentelt az álomnak, ám többször is visszatért. Elmesélte a családnak, akik úgy döntöttek, utánajárnak.

Amikor június 30-án meglátogatták a partot, nem találtak semmit, azonban délután 4 órakor meglátták eltűnt rokonukat a homokban fekve, ugyanabban a ruhában, amiben eltűnt. Rejtély, hogy ez hogy történhetett. Az asszony nem tudja elmondani, hol volt az elmúlt másfél évben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.