Aprócska fürdőruhában mutatta meg formás fenekét Labancz Lilla: fotó

popsi szexi Labancz Lilla fenék bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idomait tekintve lassan valóban a magyar Kim Kardashiannak nevezhetjük Labancz Lillát, aki most meg is mutatta formás fenekét.

Aprócska lila fürdőruhába bújt Labancz Lilla. A magyar színésznő ezúttal Kaliforniában dobta le a ruháit és mártózott meg egy medencében. Formás idomait nem sok minden takarja, feneke elképesztően kerek. Azonnal ki is szúrták ezt a követői, akik elhalmozták bókokkal.

Real #picture .. Real #life .. Real #love .. That’s #California baby!! ✨ ✨

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

Eredetileg Kovács Kati kapta volna a Sohase mondd! című dalt: lemondta, Hernádi vitte sikerrehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-eredetileg-kovacs-kati-kapta-volna-a-soha-se-mondd-cimu-dalt-hernadi-judit.htmlKevesen tudják, hogy eredetileg Kovács Kati adta volna elő a Sohase mondd! című tangót, de az utolsó pillanatban lemondta a felvételt, és a fiatal Hernádi Judit ugrott be helyette. A dal szövegét az a Verebes István írta, aki nem gondolta, hogy a szerzeményükből ekkora sláger lesz. TV + Sztárok--Mellőzöttsége miatt akart kétszer is öngyilkos lenni Paudits Bélahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-mellozottsege-miatt-akart-ketszer-is-ongyilkos-lenni-paudits-bela-szinesz.htmlKétszer is megpróbálta eldobni magától az életét Paudits Béla. A méltatlan körülmények között tengődő színészt mindkétszer megmentették. TV + Sztárok--Anyagi okokból került veszélybe Gáspár Bea leendő lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-anyagi-okokbol-kerult-veszelybe-gaspar-bea-leendo-lakasetterme-de-keresgel.htmlKomoly akadályba ütközött Gáspár Bea. Egy ideje próbálja ugyanis megtalálni a megfelelő helyszínt budapesti lakásétterméhez, de eddig nem járt sikerrel, ugyanis a jobb ingatlanok megfizethetetlenek számára. TV + Sztárok--Olaszországban nyaral Kiszel Tünde és lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-olaszorszagban-nyaral-kiszel-tunde-es-lanya-donatella.htmlA naptárceleb mindig is szerette megörökíteni a nyaralásaikat. Most sem tesz másképp. TV + SztárokOrigoTihanyi luxusstrandon pihen Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180705-tihanyi-luxusstrandon-pihen-dzsudzsak-balazs-focista.htmlTihanyi luxusstrandon kapták végre a futballistát. TV + Sztárok--Foci vb: Elképesztő, mit tettek a japánok, miután kiestekhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-a-japan-valogatott-kitakaritotta-az-oltozot-a-foci-vebe-utan.htmlJapán válogatottja talán a foci vb legdrámaibb összecsapásában maradt alul Belgium ellen. 3:2-re kaptak ki, így búcsúzniuk kellett a nyolcaddöntőben. De ezt nem akárhogyan tették meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.