Úgy érezte Baukó Éva, hogy ideje pszichológushoz fordulnia, ám nem azt kapta, amit várt. Sajnálja, hogy kifizette egy bikini árát feleslegesen. 

Pszichológushoz fordult Baukó Éva, hogy beszéljen problémáiról, ám úgy tűnik, hogy nem járt sikerrel. Feleslegesnek érzi az elköltött pénzt, erről pedig közösségi oldalán is beszámolt - szúrta ki a 24.hu.

"Tegnap azonban reményekkel telve beültem egy "szakember" székébe! Bár ne tettem volna! Pénztárcám vastagabb maradt volna! 10 ezer forintot kért azért, hogy egy órára a "baratnőm" lehessen és betekintése legyen a magánéletembe! A különbség az, hogy az én baratnőim, barátaim meghallgatnak és próbálnak tanácsokkal ellátni! Végig csak hallgatta amiről beszéltem! Egyetlen dolgot tudott mondani: ÉLD MEG A FÁJDALMAT!" - írta posztjában Baukó. 

Bakó Éva mégsem kér a segítségbőlForrás: Instagram / Baukó Éva

Ám neki most leginkább az fáj, hogy érzései szerint feleslegesen fizette ki a pénzt a pszichológusnak. "Megélem, mert elvetted a pénzt, ami egy fürdőruha ára! Soha többet nem megyek pszichológushoz, nem segítem elő az aznapi ebédjét!" - írta, majd azt is összeszámolta, hogy ha 1 évig járna a szakemberhez, az fél millió forintjába kerülne. Úgy tűnik, mégsem kér a segítségből.