Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélt

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
műsorvezető Havas Henrik genetika per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája.

"Nem vagyok hiú, de mindig jól néztem ki a képernyőn. Bár Verebes valahol a neten azt írta, hogy rondán vénülök. Neki rossz az ízlése, nekem meg jó a genetikám" - mondta a Story magazinnak adott interjújában Havas Henrik, aki nem jelent meg az ATV ellen indított húszmilliós pere első tárgyalásán.

Azt mondja, majd ősszel lesz érdekes, amikor a tanúk meghallgatása folytatódik, most csak az ügyvédje adta át a papírokat. A magazin azt is megkérdezte tőle, hogy felesége elhitte-e, hogy nőket zaklatott.

Havas Henrik tervezi között szerepel az is, hogy feleségét elvigye Hawaiira Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Dehogy, Havasné se ostoba! Egyébként senki sem hitte el, annyira komolytalanra sikerült" - mondta a műsorvezető. Jelenleg a családdal foglalkozik, könyvet ír, a napokban ünnepelte 69. születésnapját.

"A korom kicsit meglepett és érzem is. Nemrég kezdtem golfozni, most tettem le a vizsgát, jól ment, de egy-egy kétórás edzés után nincs olyan porcikám, ami ne fájna. Öt éve decemberben operáltak rákkal, eddig félévente kellett járnom kontrollra, most már csak három év múlva. Ez nagy mázli" - nyilatkozta Havas Henrik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.