10 napig még egész biztosan a 2018-as labdarúgó-világbajnokság tartja majd lázban a világot, ezalól pedig vélhetően a brit királyi család sem kivétel. Vilmos herceg is nézi a vébé meccseit, legalábbis Anglia egyik csoportmérkőzését biztosan látta. És nem is akárhogyan.

Vilmos a jordán herceggel nézett focit

Vilmos herceg korábban egy igazán különleges társat talált magának a focinézéshez. Mivel éppen Jordániában tartózkodott, nem más, mint az ifjú jordán herceg, Hussein bin Abdullah csatlakozott hozzá megnézni az angol-panamai meccset:

Vilmos és Hussein bin Abdullah jordán herceg nézik a foci vébétForrás: Instagram/kensingtonroyal

Az estéről a Kensington Palota Instagram-oldala osztott meg képeket:

Vilmos és Hussein bin Abdullah igen impozáns környezetben nézték a meccsetForrás: Instagram/kensingtonroyal

Mint ismeretes, Vilmos Ammanban találkozott a koronaherceggel, az oda tartó repülőút miatt azonban lemaradt hazája meccséről. Abdullah viszont felvetette neki, és a hivatalos vacsora után együtt nézték meg az angolok győzelmét.

Vilmos ezután Izraelbe ment

Korábban az MTI számolt be róla, hogy Vilmos cambridge-i herceg június 25-én, hétfőn Izraelbe érkezett. Mint írták, a brit mandátum 1948-as vége és a zsidó állam 70 évvel ezelőtti megalakulása óta ez volt az első alkalom, hogy a brit uralkodóház valamely tagja hivatalos látogatást tett Izraelben. A brit trón majdani várományosa Jordániából, közel-keleti útjának előző állomásáról érkezett Izraelbe, ahol három napot töltött.