Foci vb: Beckham és Ibrahimovic is fogadtak a mai meccsre

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
David Beckham foci vb 2018 Zlatan Ibrahimovic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délután 16:00-tól Svédország játszik Angliával, Zlatan Ibrahimovic pedig ennek kapcsán fogadást ajánlott David Beckhamnek.

Különös fogadást kötött Ibrahimovic és Beckham

A Los Angeles Galaxy svéd sztárja, Ibrahimovic azt írta ki közösségi oldalára, hogy ha az angolok nyernek, akkor meghívja Beckhamet a világ bármely pontján egy vacsorára. Ha viszont Svédország nyer, akkor Davidnek egy IKEA-bútort kell vásárolnia a számára:

A kihívásra természetesen Beckham is reagált, elfogadta a kihívást, de emelte a tétet. Svédország győzelme esetén elmegy az IKEA-ba vásárolni Ibrahimovicnak, de ha az angolok diadalmaskodnak, akkor Ibrának kell majd ellátogatnia az angol válogatott egyik meccsére, amit az ő mezükben kell végignéznie úgy, hogy a félidőben fish and chips-et eszik.

Foci vb: Southgate-mellényt akarnak az angolok

Az, hogy Gareth Southgate foci vébés mellényéért odavannak az angolok, nem is olyan meglepő.


Ha ugyanis Katalin hercegné megjelenik egy Zara ruciban, még aznap délután elkapkodják az összes fellelhető darabot a szigeten.


Nincs ez most másképp a szövetségi kapitány elhíresült mellényével is.

Foci vb: Brazília vagy Belgium rajongói a szexibbek?http://www.life.hu/intim/20180706-kepek-brazilia-es-belgium-rajongoirol-a-foci-veben.htmlMa este elkezdődnek a nagyeddöntők, 16:00-tól Uruguay játszik Franciaországgal a Nyizsnyij Novgorod Stadionban, Brazília pedig Belgiummal csap össze Kazanyban 20:00-tól. Korábban összeszedtük a legjobb 8 csapat legszexisebb szurkolólányait, most azonban csak a mai összecsapások gyönyörű drukkereiről gyűjtöttünk képeket. Íme a brazil és a belga szurkolócsajok! Intim--Foci vb: Így szorítanak ma este a szexi szurkolányokhttp://www.life.hu/intim/20180706-fotok-uruguay-es-franciaorszag-szurkoloibol-a-foci-veben.htmlElkezdődnek a nagyeddöntők, a mai napon 16:00-tól Uruguay találkozik Franciaországgal a Nyizsnyij Novgorod Stadionban, Brazília pedig Belgiummal játszik este Kazanyban. Korábban csoporba szedtük a legjobb 8 csapat legszexisebb szurkolólányait, most azonban csak a mai összecsapások gyönyörű drukkereiről gyűjtöttünk képeket. Itt találod a brazil és belga csajokat, cikkünkben pedig jönnek a francia és az uruguay-i szurkolócsajok! Intim--Foci vb: Zokogásban tört ki a horvátok kapusa - Szívszorító videó!http://www.life.hu/news/20180706-danijel-subasic-zokogasban-tort-ki-mikor-elhunyt-baratjarol-kerdeztek.htmlA foci vébé egyik legmegrendítőbb jelenetének lehettünk szemtanúi a napokban. Horvátország kapusa, Danijel Subasic ugyanis zokogni kezdett egy sajtótájékoztatón. Mint kiderült, a focista elhunyt játékostársára emlékezett. News--Foci vb: Így csókolja belga szerelmét a magyar focistafeleséghttp://www.life.hu/intim/20180706-axel-witsel-es-baratnoje-rafaella-szabo-a-belgajapan-meccs-utan.htmlBelgium 0-2-ről fordítva verte meg Japán együttesét a foci vb nyolcaddöntőjében, ami után az ázsiai csapat kitakarította az öltözőt, szurkolóik pedig a stadion. De nem ez volt az egyetlen érdekes momentum az összecsapás után. Intim--Foci vb: Így gusztustalankodott idén Joachim Löwhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-joachim-low-a-2018-as-foci-veben-is-gusztustalankodott.htmlJoachim Löw imádja szagolgatni magát, a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság meccsein rendre szimatolta saját izzadtságát és a kis Löw-öt is a pálya széléről. Piszkálgatta az orrát, majd pedig meg-megkóstolta, amit talált. Nos, korábbi rossz szokását az idei vébére sem sikerült levetkőznie. TV + Sztárok--Foci vb: Így nézte az angol meccset Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180705-vilmos-herceg-is-nezi-a-foci-vebe-meccseit.html10 napig még egész biztosan a 2018-as labdarúgó-világbajnokság tartja majd lázban a világot, ezalól pedig vélhetően a brit királyi család sem kivétel. Vilmos herceg is nézi a vébé meccseit, legalábbis Anglia egyik csoportmérkőzését biztosan látta. És nem is akárhogyan. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.