orális szex szex diák tanár szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapest Honvéd Akadémián és egy gimnáziumban is tanított az a tanár, aki szexuálisan zaklatta diákjait, egyiküket pedig orális szexre kényszerítette. Elkezdődött a tanúk kihallgatása. 

Megkezdődött a tanúk kihallgatása a IV. és XV. Kerületi Törvényszéken annak a gimnáziumi tanárnak az ügyében, aki szexuálisan zaklatta diákjait. A férfi a Budapest Honvéd Akadémián és egy gimnáziumban is zaklatta a fiúkat.

A Bors szerint egyik áldozata, F. Patrik a tárgyaláson elmondta, hogyan zaklatta őt Sz. Szilveszter. Tanára irodájában arra kérte őt, hogy vegye elő a nemi szervét. F. Patrik eleinte azt hitte, hogy a férfi viccel, ám az eset többször is megismétlődött.

"Folyamatosan erősködött, én mondtam, hogy a nőket szeretem, nincs bajom a homoszexuálisokkal, csak én nem akarok ilyet csinálni, mert szerintem undorító. Ezután jöttek a veszekedések és megalázások a többiek előtt" - mondta a fiú, aki csak akkor mert beszélni a történtekről, amikor előzetes letartóztatásba helyezték a férfit.

Amikor F. Patrik egyszer a férfi telkén kertészkedett, a tanár orálisan kielégítette őt. A fiú nem bírta már a nyomást, azt hitte, így majd abbahagyja a zaklatást, ám nem így történt. Kihallgatták a fiú édesanyját és a legjobb barátját is, aki azt állítja, hogy látta, amikor a tanár molesztálta barátját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.