Nánási Pál és Ördög Nóra a házasságukról beszélt

házasság Nánási Pál szerelem Ördög Nóra erekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál a párkapcsolatukról beszéltek internetes rádióadásuk első részében. Rajongóik arra voltak a legkíváncsibbak, hogy mi a titkuk, amitől működik ilyen jól a házasságuk. Ők pedig elmondák.

Ördög Nóra és Nánási Pál online rádióműsorukban tulajdonképpen egy órán keresztül szerelmet vallott egymásnak. A csinos műsorvezető elmondta, hogy ő egy jó ideig szentül hitte, hogy nem feltétlenül a tökéletes kapcsolatot kell keresni. Azt gondolta, hogy közelíteni kell ahhoz, ami majdnem tökéletes. Egészen addig hitt ebben, ameddig Nánási Pál be nem lépett az életébe.

Erre pedig Pali is kifejtette, hogy ő hogyan gondolkodik erről:
"De mikor érzed azt, hogy az a tökéletes? Meg hogy mi a tökéletes? Nyilvánvalóan, ahogy megyünk előre az életünkben, és különböző emberekkel kapcsolatba kerülünk, mindenkiből, vagy mindenkivel kapcsolatban valami pozitívat, valami jót megélsz. És akkor elhiszed abban a pillanatban, hogy az a maximum, amit ebből kivehetsz. És ezzel saját magadnak is elkezdesz egy idő után hazudgatni, és aztán próbálod finomítgatni, hogy hát ez kicsit így, kicsit úgy... De akkor, amikor viszont tényleg érzed, akkor tényleg érzed! És fel lehet száz féle szeletre osztani ezt, hogy mik azok a dolgok, amik neked igazán sokat jelentenek, hogy mik azok a dolgok, amik számodra igazán fontosak. És amikor az összes igazán fontos tételben te megtalálsz valamit, azt kapod, amire vágytál, akkor van az, hogy van egy folyamatos erekciód."

Megmutatta 24 éves barátnőjét az 57 éves David Duchovnyhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-megmutatta-24-eves-baratnojet-az-57-eves-david-duchovny.html2017 októberében derült ki, hogy az X-Faktor sztárja és a 24 éves Monique Pendleberry együtt vannak.TV + Sztárok--Elbukhatja a kártérítést Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-elbukhatja-a-karteritest-rekasi-karoly.htmlKomoly bajba kerülhet Rékasi Károly amiatt, hogy 2016 márciusában idő előtt kezdte el terhelni a balesetben megsérült, műtött lábát. Emiatt a kártérítési pert is elvesztheti - írta meg a Bors. TV + SztárokOrigoGáspár Laci közösségi oldalán imádkozik: Istennek köszöni új luxusautójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-gaspar-laci-kozossegi-oldalan-imadkozik-istennek-koszoni-uj-luxusautojat.htmlGáspár Lacinak új autója van, amit közösségi oldalán mutatott meg. Egy videóban hálát is adott Istennek, nem csak a méregdrága kocsiért. TV + Sztárok--Kihallgatta a rendőrség Gáspár Evelint - elmondta, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-kihallgatta-a-rendorseg-gaspar-evelint-elmondta-mi-tortent.htmlGyőzike 24 éves lányát, Evelint kihallgatta a renőrség. A Blikknek mesélte el, hogy mi történt. TV + SztárokOrigoRita Ora a Balaton Soundon lépett fel, de azt hitte Budapesten vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-rita-ora-a-balaton-soundon-lepett-fel-de-azt-hitte-budapesten-van.htmlPénteken este lépett fel a Balaton Soundon, Zamárdiban Rita Ora. A közösségi oldalára több fotót is posztolt a fergeteges buliról. A képekhez írt kösszönőszövegben azonban akadt egy kis hiba: az énekesnő azt hitte, hogy Budapesten van - szúrta ki a 24.hu.TV + SztárokOrigoFoci vb: Beckham és Ibrahimovic is fogadtak a mai meccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20180707-beckham-es-ibrahimovic-fogadtak-az-angolsved-meccs-elott.htmlSzombat délután 16:00-tól Svédország játszik Angliával, Zlatan Ibrahimovic pedig ennek kapcsán fogadást ajánlott David Beckhamnek. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.