A világ legnagyobb futballistái a tervezettnél jóval korábban távoztak a 2018-as labdarúgó-világbajnokságról. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gerard Piqué és csapataik a nyolccaddöntőben búcsúztak, míg Mesut Özil és Manuel Neuer válogatottja a csoportból sem jutottak tovább. Megnéztük, mit csinálnak a világ legnagyobb sztárjai, amíg mások megnyerik helyettük a foci vb-t.

Görögbe fogadva
Ha válogatott focistaként az országod már kipottyant a foci vébéről, szégyenedben el akarsz bújni a világ elől, a 2018/2019-es klubszezon még nem kezdődött el, tehát munka sincs, ráadásul kőgazdag vagy, nem tehetsz mást, elmész nyaralni. Így vélekednek erről az Oroszországot idő előtt elhagyni kényszerülő klasszisok is. Lássuk, merre járnak!

Cristiano Ronaldo Görögországban pihen

A portugálok császára az Uruguay elleni verség és a Juventushoz való átigazolásáról szóló pletykák ellen egészen Görögországig menekült. Kedvesével, Georgina Rodrigezzel hajóra szálltak, majd pedig lőttek egy igencsak előnytelen fotót magukról:

☀️ ❤️

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés,

Pülosz városában velük van a sztár legnagyobb fia, Cristiano Ronaldo Jr. is, aki Oroszországba is követte a papáját és élőben nézte a luzitánok meccseit.

Cristiano Ronaldo szeretteivel nyaralgatForrás: Instagram/georginagio

Mesut Özil Santorinin henyélCristiano Ronaldótól nem is annyira távol, a görögországi Santorinin piheni ki a foci vébé okozta idegsokkot Mesut Özil és szépséges barátnője, Amine Gülşe, avagy Miss Turkey World 2014.

Thanks for always being there for me. You make me smile even when my world turns upside down. ❤ #timeout #thankyou @gulseamine

Mesut Özil (@m10_official) által megosztott bejegyzés,

Ez volt az a fotó, amin mindenki kiakadt, ugyanis a német sztárnak pont akkor sikerült kiposztolnia, amikor a Nationalelfnek éppen Brazília ellen kellett volna játszania, amennyiben nem esik ki. Kínos!

Have faith and thank God for all the blessings #M1Ö

Mesut Özil (@m10_official) által megosztott bejegyzés,

Manuel Neuer is a görögöknél rejtőzikÚgy tűnik, Görögország lett a bukott sztárok Mekkája a vébé után, ugyanis a német válogatott kapusa is ott töltődik fel:

Enjoy your Sunday #chargingbatteries

Manuel Neuer (@manuelneuer) által megosztott bejegyzés,

Hogy megőrizze jó kondiját, Neuer futással kezdi a reggelt:

#morningrun ‍♂️

Manuel Neuer (@manuelneuer) által megosztott bejegyzés,

Robert Lewandowski a paradicsombanA lengyelek csúfos égése után Robert Lewandowski is örül, hogy a családjával lehet, és kipihenheti az elmúlt időszakot:

My whole world. Family time @_rl9 #family #powercouple #positivevibes #healthyplanbyann #annalewandowska

Anna Lewandowska ® (@annalewandowskahpba) által megosztott bejegyzés,

Feleségével, Anna Lewandowskával és kislányukkal, Klarával egy paradicsomi helszínről csekkoltak be:

#positivevibes #annalewandowska

Anna Lewandowska ® (@annalewandowskahpba) által megosztott bejegyzés,

Gerard Piqué otthon, Barcelonában

Spanyolországot a házigazda orosz együttes ültette fel idő előtt a repülőre, amely Piquét úgy tűnik, egyenesen a családjához repítette.

Mivel valakinek dolgoznia is kell, a szorgos Shakira épp Barcelonában lépett fel, koncertjén pedig ott volt két tündéri csemetéje, Milan és Sasha, valamint a párja, Gerard Piqué is:

Gracias por hacerme tan feliz esta noche Barcelona!!!Público sublime!!! Shak

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés,

Mint ismeretes, Shak egyébként nem csak Spanyolországnak, hanem szülőhazájának, Kolumbiának is szurkolt, fiait is hazája mezébe öltöztette be.