A Blikk kutatta fel azt a férfit, aki B. Lászlóval, a VV Fannni-ügy gyanúsítottjával utazott Budapesttől Siófokig, a csomagtartóban a lány holttestével.

Nyolc hónnapja már, hogy a rendőrök keresik Novozánszki Fanni holttestét, sajnos eredmény nélkül. A Blikk azonban most megtalálta azt a férfit, aki B. László útitársa volt a gyilkosság estéjén. A nyomozás érdekeiben a nevét nem közölhették, ettől függetlenül azonban nyilatkozott a lapnak.

"Egy közösségi oldalon hirdette meg a sofőr az utat, Budapestről ment Siófokra. A XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szálltam be az autójába. Csak egy hátizsák volt nálam, az végig a lábamnál volt az ülésnél. A sofőr fel sem ajánlotta, hogy tegyük be a csomagtartóba. Bár régen volt már ez, de teljesen normálisnak tűnt a fiatalember, jót beszélgettünk végig az úton, mindenféle témát érintettünk" - mesélte a férfi, akinek fogalma sem volt arról, hogy mibe csöppent. "Amikor felhívtak a rendőrök, csak pislogtam a meglepetéstől. Kihallgattak, én pedig elmondtam, amit tudok, de sok mindennel nem tudtam segíteni. Utólag nagyon fura belegondolni, hogy ott lehetett egy lány holtteste a kocsiban. Ha tudtam volna, természetesen nem szállok be, és nyilván tettem volna valamit. Nem akarom elhinni, hogy ez valóban megtörténhetett. Mi lett volna, ha több táskám, holmim is van, és a csomagtartóra is szükség van?"