Megtalálhatták VV Fanni feltételezett gyilkosának útitársát

gyilkosság Novozánszki Fanni B. László gyanúsított eltűnt útitárs VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk kutatta fel azt a férfit, aki B. Lászlóval, a VV Fannni-ügy gyanúsítottjával utazott Budapesttől Siófokig, a csomagtartóban a lány holttestével.

Nyolc hónnapja már, hogy a rendőrök keresik Novozánszki Fanni holttestét, sajnos eredmény nélkül. A Blikk azonban most megtalálta azt a férfit, aki B. László útitársa volt a gyilkosság estéjén. A nyomozás érdekeiben a nevét nem közölhették, ettől függetlenül azonban nyilatkozott a lapnak.

"Egy közösségi oldalon hirdette meg a sofőr az utat, Budapestről ment Siófokra. A XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szálltam be az autójába. Csak egy hátizsák volt nálam, az végig a lábamnál volt az ülésnél. A sofőr fel sem ajánlotta, hogy tegyük be a csomagtartóba. Bár régen volt már ez, de teljesen normálisnak tűnt a fiatalember, jót beszélgettünk végig az úton, mindenféle témát érintettünk" - mesélte a férfi, akinek fogalma sem volt arról, hogy mibe csöppent. "Amikor felhívtak a rendőrök, csak pislogtam a meglepetéstől. Kihallgattak, én pedig elmondtam, amit tudok, de sok mindennel nem tudtam segíteni. Utólag nagyon fura belegondolni, hogy ott lehetett egy lány holtteste a kocsiban. Ha tudtam volna, természetesen nem szállok be, és nyilván tettem volna valamit. Nem akarom elhinni, hogy ez valóban megtörténhetett. Mi lett volna, ha több táskám, holmim is van, és a csomagtartóra is szükség van?"

David Beckham így vészeli át a meleget: medencében borozik egy felfújható pávánhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-david-beckham-igy-veszeli-at-a-meleget-medenceben-borozik-egy-felfujhato-pavan.htmlDavid Beckham is tudja, hogy a forróságot csak a medencében lehet elviselni, ám az igazi relaxáláshoz ő még segítségül hívott egy pohár bort, egy csini kalapot, és egy felfújható, lila pávát. TV + SztárokOrigoMeghan Markle unokatestvére orvosi marihuánát termeszthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-meghan-markle-unokatestvere-orvosi-marihuanat-termeszt.htmlAzt már megszokhattuk, hogy nem megy minden a megszokott módon, ha Meghan Markle, azaz Sussex hercegnéjének családjáról van szó. Most kiderült, mivel foglalkozik a unokatestvére. TV + Sztárok--Meghan Markle unokatestvére orvosi marihuánát termeszthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-meghan-markle-unokatestvere-orvosi-marihuanat-termeszt.htmlAzt már megszokhattuk, hogy nem megy minden a megszokott módon, ha Meghan Markle, azaz Sussex hercegnéjének családjáról van szó. Most kiderült, mivel foglalkozik a unokatestvére. TV + Sztárok--Radics Gigi twerkelős videót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-radics-gigi-twerkelos-videot-posztolt.htmlRadics Gigi sem egy szégyenlős kislány, bátran megmutatja formás idomait és azt is, hogyan mozgatja a tagjait: twerkelős videót posztolt. TV + SztárokLiptai Claudia közösségi oldalán mondott köszönetet követőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-liptai-claudia-kozossegi-oldalan-mondott-koszonetet-kovetoinek-foto.htmlLiptai Claudia egy hónapja mondott igent szerelmének és gyermeke apjának, Pataki Ádámnak. Ebből az alkalomból mondott köszönetet a színésznő.TV + SztárokOrigoMegkeresztelték Lajos herceget, Katalin és Vilmos harmadik gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-megkereszteltek-lajos-herceget.htmlNéhány perccel ezelőtt keresztelték meg Lajos herceget, Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.