Nevet választott az újszülöttnek a 9 hónapja szolgálatba állt mentőápoló

mentő Országos Mentőszolgálat terhesség név szülés mentőápoló névválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mentőautóban segítették világra Jász-Nagykun-Szolnok megyében azt az újszülöttet, akinek a mentőápoló választhatott nevet. A sors fintora, hogy a mentőápoló nő épp 9 hónapja állt szolgálatba.

Épp kilenc hónappal ezelőtt állt szolgálatba az a mentőápoló nő Jász-Nagykun-Szolnok megyében, aki a minap világra segített egy csecsemőt a mentőautóban. Az édesanya annyira meghatódott, hogy a mentőápolót kérte fel a névválasztásra.

"Bondor Nikolett bajtársnőnk a helyszínre érve, gyors betegvizsgálatot követően úgy döntött, hogy azonnal kórházba indul, a terhessége utolsó napjaiban levő kismamával azért, hogy a szülés megfelelő körülmények közt történhessen. Azonban az események felgyorsultak út közben. A magzatvíz elfolyt és egyre gyakrabban jelentkeztek a fájások. Ahogy a mentő félre tudott húzódni, a szülés be is indult" - írta Facebook-posztjában az Országos Mentőszolgálat.

Bondor Nikolett a rutinos gépkocsivezető segítségével világrasegítette az újszülöttet az esetkocsi kiérkezéséig. A kisfiú neve így Noel lett. Teljesen egészségesen jött a világ, őt is és az édesanyát is épségben szállították kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.