Hódi Pamela elmondta, Berki Krisztián mennyi időt tölthet lányukkal

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke bíróság gyermekelhelyezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hivatalosan is lezárult a Berki Krisztián és Hódi Pamela között zajló gyermekelhelyezési per. A kérelmet Hódi Pamela adta be még decemberben. Natasa Zselyke ideje 80 százalékát édesanyjával tölti majd. 

"A gyerkőc nyolcvan százalékban velem van. A történet hivatalosan is lezárult, de többet erről nem szeretnék mondani" - árulta el a Borsnak Hódi Pamela, aki még decemberben adott be gyermekelhelyezési kérelmet. Natasa Zselyke édesapja, Berki Krisztián többször nem jelent meg a tárgyaláson, így el kellett napolni azokat.

Hódi Pamlea kapta meg kislányuk felügyeleti jogát Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Hódi Pamela Berki közösségi oldalára feltöltött fotóit is kommentálta. "Krisztián akkor is posztol képet, amikor a gyereket már több napja nem látta. Kirakja, mintha épp vele lenne, de valójában régebbi fotókat oszt meg" - mondta az édesanyja, akinek már - Berkihez hasonlóan - van új kapcsolata. Szerelme Tóth Bence focista, akivel Natasa is jól kijön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.