Weisz Fanni modell nyaral, szexi fotókat posztolt

szexi Weisz Fanni kád utazás bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan férjhez megy Weisz Fanni modell, ám egy kis pihenőt tartott az esküvőszervezés közepette, Törökországban nyaral, ahonnan számos szexi képet is feltöltött közösségi oldalára. 

Bikiniben, sőt a kádban, habok közé merülve is megmutatta testét Weisz Fanni. A modell hamarosan férjhez megy, de úgy tűnik, szüksége volt egy kis pihenésre az esküvőszervezés közepette.

Csodás helyen pihent Törökországban. Láthatóan, rendkívül, boldog és kiegyensúlyozott. Követői pedig nem tudnak betelni a szexi fotókkal.

Csodálatos ez a hely! #orextravel #orexmagyarorszag #orextravelhungary #selectumluxuryresort

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Köszönünk mindent,csodás egy hét volt! Fürdés és irány haza! #selectumluxuryresort #orextravelhungary #orexmagyarorszag #orextravel

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Boldogság és 41 fok!❤️ #orextravelhungary #orextravel #orextravelmagyarorszag #selectumluxuryresort

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia átérezte a barlangban rekedt gyerekek szüleinek aggódásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-liptai-claudia-aterezte-a-barlangban-rekedt-gyerekek-szuleinek-aggodasat.htmlKimentették a búvárok az összes barlangba szorult gyermeket Thaiföldön, azonban egy búvár a mentés során életét vesztette. Az eset Liptai Claudiát is megérintette, közösségi oldalán számolt be erről. TV + SztárokOrigoFelszarvazott sztárférfiak: Justin Timberlake és Seal is erre a sorsra jutotthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-felszarvazott-sztarferfiak-justin-timberlake-es-seal-is-erre-a-sorsra-jutott.htmlA megcsalás az egyik fő ok, ami miatt véget érhet egy kapcsolat, vagy egy házasság. Ugyan a legtöbben a férfiakat tartják hűtlen típusnak, bizony az is előfordul, hogy a nő lép félre. Nincs ez másként a sztárvilágban sem: íme, azok az ismert férfiak, akiket felszarvaztak. TV + SztárokOrigoHódi Pamela elmondta, Berki Krisztián mennyi időt tölthet lányukkalhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-hodi-pamela-elmondta-berki-krisztian-mennyi-idot-tolthet-lanyukkal.htmlÚgy tűnik, hivatalosan is lezárult a Berki Krisztián és Hódi Pamela között zajló gyermekelhelyezési per. A kérelmet Hódi Pamela adta be még decemberben. Natasa Zselyke ideje 80 százalékát édesanyjával tölti majd. TV + Sztárok--Nagy Alekosz börtönbe vonul: önként záratná be magát az elítéltek közéhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-nagy-alekosz-bortonbe-vonul-onkent-zaratna-be-magat-az-eliteltek-koze.htmlNagy Alekosz nagy bejelentést tett Instagram-oldalán: péntek 13-án börtönbe vonul. TV + Sztárok--Galambos Bogi is a Balaton Soundon bulizott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-galambos-bogi-is-ott-bulizott-a-balaton-soundon.htmlGalambos Lajcsi lánya sem maradt ki a nyár egyik legnagyobb fesztiváljából: a Balaton Soundon ő is ott táncolt a tömegben. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi fia tetszeni akar a lányoknak, életmódot váltott és jobban tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-schobert-norbi-fia-tetszeni-akar-a-lanyoknak-eletmodot-valtott-es-jobban-tanul.htmlSzeretne sikeresebb és sportosabb lenni Schobert Norbert és Rubint Réka fia, Norbi. Emellett természetesen a lányoknak is tetszeni szeretne. Életmódot váltott, sportol és a tanulmányi eredményei is javultak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.