A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, még az is lehet, hogy elveszíti otthonát. Reményt ad azonban az, hogy végre munkát talált, habár nem egészen olyat, amilyet szeretett volna: egy közértben fog dolgozni.

Egykor hatalmas tömeg éljenezte Pál Évát is a színpadon, aki a Neoton egykori énekesnőjeként komoly ismertségre tett szert. Ez azonban már hosszú évek óta nincs így, számára csak a küzdelem maradt. Akár utcára is kerülhet, ha nem talál megoldást helyzetére! Házán ugyanis svájci frank alapú hitel van, melyet már nem tud fizetni. Szeretné eladni, különben elárverezik a feje felől. Szerencsére munkát legalább talált, bár nem ilyesmire vágyott, most ennek is örül: egy közértben fog dolgozni.

A Neoton egykori énekesnője eladó lesz"Forrás: TV2 "

"Nem ilyen munkára gondoltam, de egy éve hiába próbáltam visszatérni a szakmába. De most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök. Heti 2-3 alkalommal 3-4 órát fogok besegíteni az ismerősöm közértjében. Nikiéké a bolt, aki úgymond a fogadott lányom, benne megbízom, miután ketten vittünk két gyógynövényboltot is annak idején a körúton. Annak a lehetőségnek azért lett vége, mert elhunyt a tulaj, nekem sajnos egy összegben akkor sem volt annyi tartalékom, hogy megvegyem" - mondta a Borsnak Pál Éva.