Mint azt a Life.hu is megírta, VV Aurelio többedmagával állítólag fegyverrel rabolt el egy férfit, aki korábban pénzt lopott tőle. Az ügyészség ősszel dönt, akár börtönbe is meget az egykori VV győztes.

Tavaly ősszel fegyverrel kényszerített egy embert autójába VV Aurélió, barátai segítségével egy kocsma előtt. Az elrabolt férfi állítólag pénzt lopott az egykori Való Világ győztestől, aki így akarta megtorolni az esetet és visszakapni az eltulajdonított összeget. 

Ha az ügyészség ősszel úgy dönt, Aurélió akár börtönbe is mehet.

Az érintett ügyben hátralévő nyomozási cselekményekre figyelemmel, az ügyről való döntésre várhatóan ősszel kerül sor - nyilatkozta a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség.

VV AurelioForrás: Facebook/VV Aurelio

"Ügyfelem nincs jól. Nyomasztja, hogy egy ilyen kaliberű tettel gyanúsítják, ott lebeg fölötte Damoklész kardja, szinte az egész jövője a vádemelésen és a tárgyaláson múlik. Visszahúzódóbb lett, példásan viselkedik, de mi tagadás, nagyon megviseli ez az egész" - mesélte a Blikk megkeresésére a celeb ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

Amennyiben a hatóság bűnösnek találja a celebet, akkor korábbi kábítószeres ügye miatt is felelnie kell. A két bűncselekményért a maximálisan kiszabható börtönbűntetés akár 15 év is lehet.