Balázs Klári és Korda György évtizedek óta együtt vannak, és még most is szeretik egymást. Nem csak egymás mellett élnek, hanem még mindig egy párként. Klárika elárulta, mi a titkuk.

Együtt összesen száz éve vannak már a színpadon, de Balázs Klári és Korda György nem untak rá egymásra. A közös munka sem okoz köztük problémát, még mindig nagyon élvezik egymás társaságát. „Azok a párok, akik együtt dolgoznak, ott duplán számít minden év – szokták mondani. Rengeteg konfliktus lehet, de nincsen" – árulta el Klárika.

Balázs Klári és Korda György szerelme még mindig lángolForrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

„Alapjában véve azt gondolom, hogy óriási szerencse kell hozzá, hogy két ember úgy találja meg egymást. Soha nem unatkozunk. Mi mindig olyan jókat dumálunk, és egyáltalán nem bánjuk, ha kettesben vagyunk. Szeretjük egymás társaságát. Noha, van egy olyan dolog, hogy – és ezt ajánlom a kezdőknek – ne akarjuk a másikat megváltoztatni. (...) Egyéb titkokat nem tudok mondani, nagyon szeretjük egymást, ezt nagy értéknek és adománynak tartom" – mondta a FEM3 Caféban Balázs Klári, aki arról is mesélt, hogy a csók máig fontos szerepet tölt be az életükben. „A csók az nagyon fontos. Meg megsimogatni a másikat, az érintés. Szeretném mondani a kezdőknek, hogy a kapcsolat olyan lesz, amilyenre csinálják" – tette hozzá.