Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, már láthatóak annak az elsodort fotósnak, Yuri Corteznek képei, akit a horvát válogatott temetett maga alá Mario Mandzukic vb-döntőbe jutást jelentő találata után. A meccs után az AFP Mexico salvadori fényképésze elmondta, hogyan élet meg a helyzetet.

Mindenki Yuri Cortezről beszél

Mint ismeretes, a második góljukat önfeledten ünneplő horvátok szerdán szó szerint letarolták a munkáját végző salvadori fotóst, Yuri Cortezt, aki cserébe remek képeket lőtt a gólörömről testközelből. A mérkőzés után azt mondta, kissé meglepődött, amikor puszit kapott Domagoj Vidától.

Yuri Cortez, az AFP Mexico salvadori fotósaForrás: AFP/Bernardo Montoya

"Érzékeltem, hogy jönnek felém, és objektívet cseréltem gyorsan. Aztán annyit éreztem, hogy a székem a földön van, rajtam meg egy csomó horvát. De közben folyamatosan készítettem a képeket" - mesélte a mérkőzés után Yuri Cortez a Récord de Mexicónak.

Yuri Cortez fotós a horvátok gyűrűjébenForrás: AFP/Jewel Samad

"Azért az kicsit meglepett, hogy Vida adott egy puszit. Aztán megkérdezték a horvátok, hogy minden rendben van-e, és felsegítettek" - tette hozzá.

Nézd meg Yuri Cortez képeit!Forrás: AFP/Yuri Cortez

Yuri Cortez az eset után tüneményes fotókat lőtt a sztárcsemetéikkel ünneplő horvát játékosokról. A képeket a linkre kattintva nézheted meg.