Két napra szeretett volna börtönbe vonulni Alekosz, ám a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben közölték vele: ehhez vagy ott kell dolgoznia vagy bűncselekményt kell elkövetnie. A valóságshow-celeb most az utóbbira készül. 

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla: két napra börtönbe akart vonulni Alekosz, ám úgy tűnik, nem tájékozódott megfelelően, terve ugyanis nem sikerült. 

Facebook-bejegyésében közölte a hírt: vagy be kell állni a BVOP állományába, vagy bűncselekményt kell elkövetnie. Utóbbira készült, azt is elárulta, milyen veszélyes dolgot talált ki. 

"Egyenesen Tökölről jövök! Nem engedtek be.

A fogadtatás, rangos volt. Szó szerint! A tisztek kedvesen, de határozottan közölték; két megoldás van. Vagy beállok közéjük és úgy kerülhetek be, vagy bűncselekmény okán. Adást vettem! Megköszöntem és távoztam. Pedig teljes fölszereléssel készültem! Volt nálam papucs, vécépapír, fogkefe, egy váltás alsónemű, atléta, zokni, lézer.

Büntetőjogi felelősségem teljes tudatában kijelentem, a Tököli Országos Büntetésvégrehajtási Intézetbe 48 órára való bekerülésem érdekében, átúszom a Dunát. A parlamentnél megyek be! Ha a számításaim pontosak, a sodrást is figyelembe véve, akkor Érd-Ófalunál jövök majd ki. Segítségemre egy búvárszemüveg, egy pipa és egy pár békatalp lesz. Vízbeereszkedésem pontos időpontját hamarosan közlöm." - írta Facebook bejegyzésében Alekosz, a Való Világ egykori szereplője.