Egy mozgólépcső aljában akarta megkérni szerelme kezét: hatalmas balhé lett belőle

balhé lánykérés mozgólépcső megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy zsúfolt pláza mozgólépcsőjénél akarta megkérni szerelme kezét egy férfi: hatalmas balhé lett belőle.

Elmaradt a happyend: egy férfi egy zsúfolásig tömött plázában akarta megkérni szerelme kezét, ám a fiatal lány könnyek és szerelmes szavak helyett a férfinak esett és elkezdte verni. Mint kiderült, a lány azért borult ki, mert állítólag tudta, hogy párja folyamatosan csalja őt, így a boldogító igen kimondása helyett inkább jól helyben hagyta a férfit.

A járókelők természetesen videóra is vették a nem mindennapi lánykérést.

Foci vb: Belga győzelem, angol dráma képekbenhttp://www.life.hu/news/20180714-belgium-nyerte-a-bronzmerkozest-a-2018as-foci-veben.htmlBelgium lett a bronzérmes a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, miután 2-0-ra megverték Angliát. Gareth Southgate csapata tehát elesett a 3. helytől, Belgium viszont örülhet történelme első világbajnoki érmének. A mérkőzés képeiből szemezgettünk. News--Ilyen még sosem történt foci vébénhttp://www.life.hu/news/20180714-2022ben-telen-aranyvasarnap-lesz-a-focivebe-dontoje.htmlA Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke Gianni Infantino megerősítette, hogy 2022-ben Katarban novemberben és decemberben zajlik majd a futball-világbajnokság. News--Ezt árulja el rólad a szemszíned: kék, zöld vagy barna? Ilyen vagy!http://www.life.hu/news/20180714-ezt-arulja-el-rolad-a-szemszined-kek-zold-vagy-barna-ilyen-vagy.htmlTudtad, hogy a szemszíned is nagyon sok mindent elárul rólad? Megmutatjuk, miket.NewsOrigoKutatók bebizonyították: barátságból lesz a legjobb párkapcsolathttp://www.life.hu/news/20180714-kutatok-bebizonyitottak-baratsagbol-lesz-a-legjobb-parkapcsolat.htmlA Texasi Egyetem kutatói bizonyították: minél régebben ismersz valakit, annál vonzóbbnak találod. Azt is kutatták, vajon sikeresebb-e egy párkapcsolat, ha a felek előtte barátok voltak. NewsOrigoPintér Alex és Horvát Alexandra nagykőrösi fiatalokat keresi a rendőrség, együtt tűntek elhttp://www.life.hu/news/20180714-pinter-alex-es-horvat-alexandra-nagykorosi-fiatalokat-keresi-a-rendorseg-egyutt-tuntek-el.htmlA nagykőrösi Horvát Alexandra ismeretlen helyre távozott Pintér Alex nevű barátjával július 9-én. Tartózkodási helyükről azóta nincs hír. A rendőrség keresi az eltűnt fiatalokat, a lakosság segítségét kérik. News--Ezért félünk a péntek 13-tólhttp://www.life.hu/news/20180713-ezert-felunk-a-pentek-13tol.htmlA 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási és történelmi okokkal egyaránt magyarázható.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.