Többen is látták a tűzgömböt, ami hazánk felett repült át

Forrás: NASA -
csillagászat égi jelenség látvány tűzgömb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényes meteor húzott át az égbolton kedd este negyed 10 után. Többen is beszámoltak róla, hogy látták az izzó tűzgömböt. 

Izzó tűzgömb, azaz egy fényes meteor húzott át az égbolton kedden este negyed 10 után - számolt be róla az Időkép.

Néhányan meg is írták a portálnak a látvánnyal kapcsolatos élményeiket. Mércse Dávid a következőképp írta le a jelenséget: "21:18-kor a 14. kerületből déli irányba tekintve az égbolt alsó felében egy egyre erősödő, nem túl gyorsan haladó, zöldeskék színű fényes pontra lettem figyelmes, ami pár másodperc múlva el is sötétült. Ha más is felfigyelt rá, akkor valószínűleg tényleg tűzgömböt láttam."

Ha szeretnéd megnézni a tűzbömbről készült képeket, kattints ide!

Meteor az égbolton (képünk illusztráció) Forrás: NASA

Az elnökök megkapják az UFO-król szóló jelentésekethttp://www.life.hu/news/20180716-az-elnokok-megkapjak-az-ufokrol-szolo-jelenteseket.htmlÉvekkel ezelőtt készült egy orosz dokumentumfilm Men in black címmel, amely nem az amerikai film orosz változata, hanem állítólag egy hiteles bemutatása az UFO-kérdésnek. NewsOrigoAz áldozata péniszét levágó Cs. Gábor dolgozni szeretne a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20180716-az-aldozata-peniszet-levago-cs-gabor-dolgozni-szeretne-a-bortonben.htmlEgy fiatal nő miatt szurkálta össze a felismerhetetlenségig vetélytársát Cs. Gábor, majd az áldozat péniszét is levágta. a férfi tettéért börtönbe került, kiderült, hogy dolgozni szeretne a rács mögött. NewsOrigoFoci vb: Így örültek Zágrábban a horvát 2. helynekhttp://www.life.hu/news/20180715-horvatorszag-masodik-lett-a-2018as-labdarugovilagbajnoksagon.htmlMint ismeretes, Franciország nyerte a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot, Horvátország pedig alulmaradt a döntőben. A franciák ünneplését korábbi cikkünkben már bemutattuk, most pedig jöjjön a horvát szurkolók öröme Zágrábból. News--Folytatódik a meleg, de változékony időjáráshttp://www.life.hu/news/20180716-folytatodik-a-meleg-de-valtozekony-idojaras.htmlA következő napokban is változékony lesz az időjárás: a sok napsütés mellett többször várható zápor, zivatar, a szél erős, akár viharos is lehet. Komolyabb lehűlés nem várható, néhol csak 25 fok körül alakulnak a maximumok, a hétvégén viszont akár 33 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.News--Foci vb: Franciaország nyerte a világbajnokságothttp://www.life.hu/news/20180715-2018ban-franciaorszag-nyerte-meg-labdarugovilagbajnoksag-dontojet.htmlA Les Bleus története során második világbajnoki címét szerezte meg július 15-én Moszkvában. A 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjében Horvátország maradt alul. News--Kutatók bebizonyították: barátságból lesz a legjobb párkapcsolathttp://www.life.hu/news/20180714-kutatok-bebizonyitottak-baratsagbol-lesz-a-legjobb-parkapcsolat.htmlA Texasi Egyetem kutatói bizonyították: minél régebben ismersz valakit, annál vonzóbbnak találod. Azt is kutatták, vajon sikeresebb-e egy párkapcsolat, ha a felek előtte barátok voltak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.