A Sport Illustrated fürdőruha bemutatója kissé rendhagyóra sikerült, ugyanis az egyik modell a gyermekét szoptatva vonult fel a kifutón. 

Meghökkentette a divatőrülteket a Sport Illustrated fürdőruhabemutatója a minap Miamiban. A kifutón láthattak a nézők például plus size modellt, de a legnagyobb döbbenetet mégis az a modell váltotta ki, aki a kifutón szoptatta gyermekét. 

Világszerte harcolnak a nők azért, hogy ne nézzenek rájuk ferde szemmel, ha nyilvános helyen szoptatják gyermeküket. Valószínűleg erre szerette volna felhívni a figyelmet a modell, Mara Martin, aki megjelent kisbabájával. A baba fején egyébként fülhallgató volt, így védték a zajtók. Láthaóan nem zavartatta magát, jóízűen falatozott, miközben édesanyja az aranyszínű bikiniben sétált. 

A The Sun cikke szerint a modell, Mara Martin öt hónapja édesanya, kislányát Ariának hívják. 

Mindenki őket nézte, Mara Martin mosolygottForrás: NORTHFOTO/Storms Media Group is a News Agency specializing in late breaking celebrity News & Images. © 2018 Storms Media Group Inc. All rights reserved/Smg

 

Fejhallgató védte a babát a zajtólForrás: NORTHFOTO/Storms Media Group is a News Agency specializing in late breaking celebrity News & Images. © 2018 Storms Media Group Inc. All rights reserved/Smg