Gyárfás Tamás mindenét eladná, hogy lekerüljön róla a nyomkövető

Forrás: MTI/Beliczay László -
nyomkövető Gyárfás Tamás pénz eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
100 millió forintos óvadék ellenében lekerülhet a nyomkövető Gyárfás Tamás lábáról: mindenét eladná, hogy szabad legyen!

Gyárfás Tamást azzal gyanúsítják, hogy közvetve ő adott parancsot Fenyő János meggyilkolására. Nyomkövetőt kapott és lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, ám a legújabb információk szerint lekerülhet róla a nyomkövető.

Gyárfás Tamás mindenét eladja Forrás: MTI/Beliczay László

A bíróság 100 milliós óvadékot állapított meg, és a Blikk információi szerint Gyárfás hajlandó mindenét pénzzé tenné azért, hogy kifizesse ezt az összeget, mert ha nem tud részt venni a Nemzetközi Úszószövetség külföldi ülésein, akkor ezért kizárhatják. Eladná budai villáját és autóját is.

Veresegyházán zaklatott egy férfi egy kiskorú lánythttp://www.life.hu/news/20180720-veresegyhazan-zaklatott-egy-ferfi-egy-kiskoru-lanyt.htmlVeresegyházán több mint egy hete erőszakoltak meg egy nőt, most pedig egy kiskorú lányt zaklattak szinte ugyanott. NewsThinkstockIdőjárás: hőség és eső is lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180720-idojaras-hoseg-es-eso-is-lesz-a-hetvegen.htmlAz biztos, hogy ez a hét nem a legkellemesebb nyári időt hozta magával, és sajnos ez a hatás még hétvégén sem múlik el teljesen. Azért lesz minek örülnünk is. NewsOrigoLezuhant a színpadra egy akrobata házaspár női tagja a Got Talentbenhttp://www.life.hu/news/20180720-lezuhant-a-szinpadra-egy-akrobata-hazaspar-noi-tagja-a-got-talentben.htmlEgy akrobata házaspár varázsolta el és borzongatta mutatványával a Got Talent zsűrijét, a végén azonban drámai lett a hangulat: az akrobata nő leesett a színpadra. NewsOrigoFélig kutya, félig ember az a lény, ami megtámadott egy kutyát: videóhttp://www.life.hu/news/20180719-felig-kutya-felig-ember-az-a-leny-ami-megtamadott-egy-kutyat.htmlAz erdőben sétált egy nap Scott Carpenter, aki videóra vett egy különös lényt. A féli ember, félig kutya egy ebet vett üldözőbe. A teremtmény hatalmas volt. News--Sajtótájékoztatót tartott a barlangba rekedt focicsapathttp://www.life.hu/news/20180719-sajtotajekoztatot-tartott-a-barlangba-rekedt-focicsapat.htmlMind a 12 tagja és az edzője is megmenekült annak a gyerekfocicsapatnak, akik napokra egy thaiföldi barlangban rekedtek. Egy búvár meghalt a mentésüknél, a csapat egyik tagja sírva mondott neki köszönetet. News--Lekerülhet a nyomkövető Gyárfás Tamásrólhttp://www.life.hu/news/20180719-lekerulhet-a-nyomkoveto-gyarfas-tamasrol-ovadek.htmlLekerülhet a nyomkövető Gyárfás Tamásról. A bíróság első fokon elfogadta a médiavállalkozó óvadékát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.