Személyvonat gázolt halálra egy embert Budapesten

Forrás: Thinkstock -
gázolás Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra gázolt egy embert a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat Kőbánya-Kispestnél, a jól működő fény- és félsorompóval ellátott vasúti átjárónál szombaton délelőtt - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a hatósági intézkedések ideje alatt Kőbánya-Kispest és Kőbánya teherállomás között a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek, emiatt a Budapest-Cegléd vonalon közlekedő vonatok menetideje 20-30 perccel is megnőhet. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a baleset a Gyömrői úti vasúti átjáróban történt.

Forrás: Thinkstock

Vonattal ütközött egy autó egy átjáróban Nyárlőrincnél http://www.life.hu/news/20180721-vonattal-utkozott-egy-auto-egy-atjaroban-nyarlorincnel-baleset.htmlÖsszeütközött egy személyvonattal egy gépkocsi a Bács-Kiskun megyei Nyárlőrincnél szombat reggel. News--Ismét hidegfront közeledik: heves zivatarok várhatókhttp://www.life.hu/news/20180705-ismet-hidegfront-kozeledik-idojaras.htmlA sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor, zivatar csak elszórtan alakul ki. 30 fok körüli hőségre számíthatunk - írja a koponyeg.hu. NewsOrigoJúlius első napjaiban melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20180701-julius-elso-napjaiban-melegszik-az-ido-idojaras.htmlkövetkező napokban sok lesz a napsütés és melegszik is az idő, többfelé 30 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. NewsOrigoElhunyt a háromszoros olimpiai bajnok Irena Szewinskahttp://www.life.hu/news/20180630-elhunyt-a-haromszoros-olimpiai-bajnok-atleta-irena-szewinska.htmlHetvenkét éves korában elhunyt Irena Szewinska, a lengyelek háromszoros olimpiai bajnok atlétája. A tízszeres világcsúcstartó halálát rákbetegség okozta. News--Vasárnaptól drágul a fővárosi taxizáshttp://www.life.hu/news/20180630-vasarnaptol-dragul-a-fovarosi-taxizas-budapest.htmlVasárnaptól drágább lesz Budapesten taxival utazni. News--Íme, a hatoslottó nyerőszámai: valaki 219 milliót nyerthttp://www.life.hu/news/20180624-ime-a-hatoslotto-nyeroszamai-valaki-219-milliot-nyert.htmlValaki most nagyon gazdag lett. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.