Szülés után, a kórházi ágyon halt meg a miskolci kismama, a férje perel

szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházi ágyon halt meg szülés után a kismama - párja szerint a miskolci orvosok hibáztakMiután megrepedt a kismama méhe, egy rendkívül erős gyógyszert kapott. Az orvosok csak akkor mentek oda hozzá, amikor megállt a szíve, de már nem tudták őt újraéleszteni.

Azt RTL Híradójának nyilatkozott most az a férfi, aki egy évvel ezelőtt végignézte élettársa haláltusáját egy miskolci kórház szülészetén. A nő szülés után lett rosszul, megrepedt a méhfala. Az orvosoknak először sikerült elállítaniuk a vérzést, később viszont a vér újra szivárogni kezdett. A kismama egy rendkívül erős gyógyszert is kapott, amelytől leállt a keringése. A férfi szólt az orvosoknak, hogy baj van, de szerinte csak akkor mentek oda hozzá, mikor leállt a nő szívműködése. A család ügyvédje szerint az orvosok többször is hibáztak, ezért kártérítési pert indítottak a kórház ellen.

Az intézmény nem nyilatkozott a tragédiával kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.