Baukó Éva reagált arra a hírre, miszerint több pénzért többet is megmutatna testéből. Most azt állítja, nem ezt nyilatkozta. 

Baukó Éváról a minap került ki egy olyan cikk, amelyben a celeb állítja, meztelen fotóiért félmillió forintot kapott, de több pénzért többet is mutatna. Most Facebookon reagált a hírre, és leszögezte, nem egészen ezt nyilatkozta.

Baukó Éva leszögezte, bár nagy vágya a Playboy, nem szeretne mindenáron szerepelni a magazinban"Forrás: Instagram / Baukó Éva "

"A ma megjelent cikkekre reagálnék! Már szóltam az illetékeseknek, hogy szedjék le, mert nem nyilatkoztam olyanokat, amiket az ominózus cikkben állítanak! Igaz, hogy nagy vágyam, hogy a Playboy-ban szerepeljek, de nem minden áron! Sose fogok teljesen levetkőzni, és nem! életcélom a meztelenkedés! Igényes fotók még beleférnek, de ennyi! Koncentrálok a jövőbeli tv-s és egyéb munkáimra! Ősszel feltűnök valamelyik tv-csatornán remélhetőleg! K****nak pedig, és olyan embernek, aki pénzért képes bármire nem kéne beállítani! Nem vagyok gazdag, nincs lakásom se autóm!!! Írjanak az igazi kurvákról ilyeneket!!! Van tartásom, és ezt szeretném ha mindenki tudná! !!!!!!!! Nekem soha nem volt menedzserem, aki segített volna, mindent egyedül értem el ebben a tv-s világban, és a szarból is egyedül álltam fel! Elegem volt, hogy azt hiszik velem bármit meg lehet tenni, mert egy "senki " vagyok, és állandóan bántanak! Nem szültem be egy gyereket, nincsenek a televízióknál rokonaim, és magasabb szinten lévő ismerőseim, ezáltal nyilván nem azon a helyen vagyok, ahol szerettem volna lenni! De a saját jogomon lettem celeb, nem segített senki, ameddig van lehetőségem megpróbálom kihasználni! És ez a kicsi nagyszájú lány megpróbál ezek után is egyedül helyt állni! Az őszinteség pedig a legfontosabb dolog számomra!" - írta Éva a Facebookon.