Ittas vezetésen érték Tomori Zsuzsanna kézilabdázót

Fotó: Polyák Attila - Origo -
ittas vezetés kézilabdázó sportoló kézilabda Tomori Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ittas vezetésen érték Tomori Zsuzsanna kézilabdázót. A sportoló elfelejtette erről tájékoztatni klubját.

A 148-szoros válogatott kézilabdázót, Tomori Zsuzsannát július elején Balatonlellén szondáztatták meg a rendőrök. A szonda pozitív eredményt jelzett, így a sportolót előállították a rendőrkapitányságon – írja a Bors. Az incidensről Tomori nem tájékoztatta klubját – pedig azóta eltelt három hét.

A Győri Audi ETO KC elnöke, Bartha Csaba a lap munkatársaitól értesült a hírről. A szakember ezt követően egyeztetett a játékossal.

Zsuzsa állítása szerint minimális mértékű alkoholt mutattak ki a vérében. Állítása szerint nem kapott pénzbírságot, és a jogosítványát sem vonták be. Klubunk belső ügyként kezeli az esetet, az elnökség később dönt arról, hogy miként szankcionálja a játékost" – nyilatkozta Bartha Csaba.

Tomori Zsuzsannát ittas vezetésen érték Fotó: Polyák Attila - Origo
Baukó Éva tisztázta a meztelen fotóiról szóló híreket: nem igaz, amit írtakhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-bauko-eva-tisztazta-a-meztelen-fotoirol-szolo-hireket-nem-igaz-amit-irtak.htmlBaukó Éva reagált arra a hírre, miszerint több pénzért többet is megmutatna testéből. Most azt állítja, nem ezt nyilatkozta. TV + Sztárok--Menyasszonyi ruhában fotózták Orosz Barbithttp://www.life.hu/sztarok/20180725-menyasszonyi-ruhaban-fotoztak-orosz-barbit-eskuvo.htmlMenyasszonyi ruhában fotózták a TV2 műsorvezetőjét, Orosz Barbit. TV + SztárokOrigoTolvai Reni újra a fenekéről posztolt: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-tolvai-reni-ujra-a-fenekerol-posztolt.htmlÚjabb szexi fotót posztolt közösségi oldalára Tolvai Reni: a feneke is látszik a képen. TV + Sztárok--Videón keresztül üzent Hódi Pamela Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-videon-keresztul-uzent-hodi-pamela-berkinek-krisztiannak-katona-renata.htmlHódi Pamela videón keresztül üzent Berki Krisztiánnak és új kedvesének, Mazsinak, mondván nem akarja, hogy ők ketten tönkretegyék azt, amit ő felépített. TV + Sztárok--Pintér Adrienn megmutatta szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-pinter-adrienn-megmutatta-szerelmet.htmlPintér Adrienn nagyon boldog barátja mellett, ez látszik legutóbb feltöltött fotóján: nagyon szerelmesek Mátéval. TV + SztárokOrigoBalázs Klári pelenkával az arcán alszik évtizedek óta - így szépülhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-balazs-klari-pelenkaval-az-arcan-alszik-evtizedek-ota-igy-szepul.htmlAz örökifjú Balázs Klári elárulta egyik szépségtitkát: pelenkával alszik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.