VV Aurelio a Való Világ című reality műsorban vált ismertté. Harsány viselkedése, közönséges megnyilvánulásai egyenesen a győzelemig repítették. Miután kijött a luxusbörtönből, az RTL Klub csatornáján több produkcióban is láthatták a nézők. Ősztől azonban a konkurenciánál folytatja.

Bár jelenleg  egy ember fegyveres elrablása miatt nyomoz a rendőrség VV Aurélió ellen,szakmailag úgy néz ki, továbblépett: az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt a nagyszájú celeb.

"Több mint 10 műsorban szerepeltem mint szereplő, vendég és műsorvezető. (...) Mindegyiket imádtam. A végén már kamera mögött is kipróbálhattam magam. Kicsit könnyezem most. A döntésem viszont nem változik. Az okokat nem sorolnám" - mesélte a Blikknek Aurélió.

A celeb az elmúlt időszakban a kamera túloldalán kapott szerepet az RTL-nél, ami elmondása szerint nem esett olyan jól neki, mindig vágyott vissza a rivaldafénybe.

VV AurelioForrás: Facebook/VV Aurelio

"Amikor dolgoztam egy műsorban, és bejött egy vendég, akkor is folyton azt éreztem, hogy én lennék odavaló, nekem kellene most ott állnom. Ez az érzés lassan felőrölt. Mindig is hálás leszek az RTL-nek, amiért felnevelt engem, és nem is szerettem volna elmenni innen, de így alakult. Ahogyan Cristiano Ronaldo is elhagyta a Real Madridot, úgy hagyja most el Aurelio az RTL Klubot."

Azt egyelőre nem tudni, milyen műsorban lesz látható a botrányhős, egyes bennfentesek szerint egy külföldi reality show-t fog vezetni.