Gáspár Evelin övtáskája közel 300 ezer forintot ér

Forrás: Instagram/evelingaspar
Forrás: Instagram/evelingaspar -
fashion week övtáska drága Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin friss fotóján egy közel 300 ezer forintot érő övtáskával pózol.

Friss fotóján egy miniruhában pózol Gáspár Evelin. Gáspár Győző nagyobbik lánya elképesztően vékony, ám nem csak ez tűnt fel az embereknek. A 24.hu kiszúrta, hogy a rajta lévő Gucci övtáska 890 euróba, azaz nagyjából 290 ezer forintba kerül.

Hasitasi.

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Tornóczky Anita elárulta, ki a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180726-tornoczky-anita-elarulta-ki-a-szerelme.htmlMegtalálta a boldogságot Tornóczky Anita. Párjának, Miklósnak azonban nemcsak Anitát kellett megszeretni, hanem azt a 7-8 ktuyát is, akikkel együtt él. A párt barátok hozták össze. TV + SztárokOrigoA királyi fotós elárulta, miért nehéz jó fotót készíteni Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-a-kiralyi-fotos-elarulta-miert-nehez-jo-fotot-kesziteni-meghan-marklerol.htmlHa Meghan Markle nevét halljuk, nem épp a rossz fotók jutnak eszünkbe, ám a királyi fotós elárulta, hogy az ő szempontjából mégis nehéz Sussex hercegnéjéről jó képet készíteni. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Ezért házasodott össze Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ezert-hazasodott-ossze-polyak-lilla-es-parja-gomori-andras-mate.htmlEgy közeli ismerős elfecsegte, miért házasodott össze ilyen gyorsan és titokban Polyák Lilla és Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigoCseke Katinka magánéletéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180726-cseke-katinka-maganeleterol-meselt-kisugarzas.htmlCseke Katinka elárulta, bár kapott a sorstól egy erős szexuális kisugárzást, évek óta nincs férfi az életében. TV + SztárokOrigoVajna Timi nem örült húga esküvőjének: nehezen tudta elfogadnihttp://www.life.hu/sztarok/20180726-vajna-timi-nem-orult-huga-eskuvojenek-nehezen-tudta-elfogadni.htmlVajna Timi húga, Lilla a hétvégén mondta ki a boldogító igent, az esküvő miatt azonban egy ideig feszültség volt a testvérek között: Timi nehezen fogadta el, hogy testvére férjhez megy. TV + SztárokOrigoHódi Pamela majdnem elsírta magát a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-hodi-pamela-majdnem-elsirta-magat-a-mokkaban.htmlHódi Pamelát Berki Krisztián kedveseként ismerte meg az ország, de mára teljesen függetlenné vált volt párjától. Az elválás azonban nem volt könnyű: sokszor úgy érezte, nem bírja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.