Hódi Pamelát Berki Krisztián kedveseként ismerte meg az ország, de mára teljesen függetlenné vált volt párjától. Az elválás azonban nem volt könnyű: sokszor úgy érezte, nem bírja.

Hódi Pamela már nem függ semmilyen szinten Berki Krisztiántól, aminek nagyon örül, ám az elválás nem volt egyszerű számára. Nem a fájdalom, hanem a másik fél viselkedése miatt. Erről beszélt a Mokkában Pamela, majdnem el is sírta magát.

Hódi Pamela már független Berki KrisztiántólForrás: TV2

„Semmilyen téren nem támaszkodunk rá. Én ennek nagyon örülök, mert nagyon sok helyről hallom, hogy jó döntést hoztam, és azóta szárnyalok" – mondta Hódi Pamela, azért azt viszont beismert, hogy most nincsen jól. „Nagyon sok olyan napom van, hogy nem jól alszom éjszaka, korán felkelek, elkezd járni az agyam, akkor már a gondolataim jönnek, elkezdem saját magamat stuffolni, ideges leszek" – árulta el Pamela, hozzátette, hogy ez még a Berki Krisztiántól való elválásának a hatása. A múltban is volt, hogy ezt rosszul viselte, főleg a másik fél viselkedése miatt. „Egy médiaszereplőnek nagyon nehéz a válását publikálnia. Én próbálok beszélni. Nem fogok olyan képet fenntartani, hogy mindig minden jó. Az életem nem ez, nem erről szól. Sokkal nehezebb helyzetem van, mert láttatok-e már olyan médiaszereplő párt, akik szétváltak, és akkor utána folyamatosan felhasználták a gyereket, és akkor bejött a kedves, és akkor őt is nyomjuk. Nekem ez anyaként, érzelmileg baromi nehéz. Emellett még a háttérben, amit nem hozok nyilvánosságra, rengeteg dolog van, ami miatt sokszor azt érzem, hogy nem bírom" - vallotta őszintén Pamela. Hozzátette, nem szeretné már, ha Berki Krisztiánhoz kapcsolnák, persze a közös gyerek örök kapocs. Natika neveltetésében sok mindenben nem értenek egyet Krisztiánnal, Pamela pedig nem tud mindig erős lenni. „Nagyon nehéz, de én olyan vagyok, hogy megtanultam, nem sírok. Most is érzem magamon, hogy tudnék sírni, de nem fogok. Muszáj, hogy erős legyek" – mondta.