Semmit nem hallgat el tovább Krencsey Hella. Sokáig titkolta, ki volt az a színésznő, akivel 8 évig kapcsolatban élt, de az ő nevét már nyilvánosságra hozta. Hamarosan pedig arról is beszél majd, a primadonna férje melyik ismert férfival volt együtt. 

Nagy port kavart Krencsey Hella, amikor először beharangozta, egy ismert színésznővel élt 8 évig szerelmi kapcsolatban. Kettejük történetéről könyvet írt, mely egy kicsit sem volt romantikus: bántalmazások, ármánykodás és sok könny jellemezte az egyött töltött idejüket, legalábbis Hella állítása szerint. Ő volt a szenvedő fél, mégis őt citálták bíróság elé, ezért döntött úgy, nem hallgat. Azt viszont sokáig nem árulta el, ki is volt az a bizonyos primadonna.

Hella a színésznő volt férjének életét sem tartja titokbanForrás: Mokka

Mára ezt is tudjuk, és hamarosan további nevekről hull le a lepel, például a Viaszbaba - SzínészNŐt szerettem című könyvben sokat emlegetett férj kiléte is kiderül, bár ez a színésznő nevét tudva már egyébként sem nagy titok. Az viszont igen, hogy a férfi kivel alakított ki viszonyt. Hiszen Hella állítása szerint ő is a saját neméhez vonzódik, és hamarosan megtudhatjuk, melyik ismert férfival volt együtt a primadonna volt férje. "Hamarosan új könyv jelenik meg BörtönBaba címmel; ingyen, online lesz olvasható, nevekkel; a volt férj ismert férfi kedvesének nevével, történetükkel, színházi eseményekkel" - írta Hella Facebook-oldalán.