Krencsey Hella hamarosan a színésznő volt férjéről is kitálal: elárulja, melyik ismert férfival volt együtt

Forrás: Mokka -
meleg Kalocsai Zsuzsa férj Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmit nem hallgat el tovább Krencsey Hella. Sokáig titkolta, ki volt az a színésznő, akivel 8 évig kapcsolatban élt, de az ő nevét már nyilvánosságra hozta. Hamarosan pedig arról is beszél majd, a primadonna férje melyik ismert férfival volt együtt. 

Nagy port kavart Krencsey Hella, amikor először beharangozta, egy ismert színésznővel élt 8 évig szerelmi kapcsolatban. Kettejük történetéről könyvet írt, mely egy kicsit sem volt romantikus: bántalmazások, ármánykodás és sok könny jellemezte az egyött töltött idejüket, legalábbis Hella állítása szerint. Ő volt a szenvedő fél, mégis őt citálták bíróság elé, ezért döntött úgy, nem hallgat. Azt viszont sokáig nem árulta el, ki is volt az a bizonyos primadonna.

Hella a színésznő volt férjének életét sem tartja titokban Forrás: Mokka
Malek Andrea újra Magyarországon: 20 év után tért hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-malek-andrea-enekesno-ujra-magyarorszagon-20-ev-utan-tert-haza.htmlA Fem3 vendége volt Malek Andrea, aki 20 év után költözött haza Magyarországra. Az énekesnő elmondta, jelenleg pedig egy új albumon dolgoznak. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huTávkapcsolat miatt ért véget anno Geszti Péter és Gryllus Dorka házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-tavkapcsolat-miatt-ert-veget-anno-geszti-peter-gryllus-dorka-hazassaga.htmlGeszti Péter a Potyautasban Garami Gábor vendége volt a minap, ahol többek között elárulta, miért ment tönkre a házassága Gryllus Dorkával.TV + Sztárok--Pataky Attila egykori zenésztársa, Kun Péter 25 évvel ezelőtti haláláról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180726-pataky-attila-egykori-zenesztarsa-kun-peter-25-evvel-ezelotti-halalarol-beszelt.htmlAz Edda gitárosa, Kun Péter 25 évvel ezelőtt, 1993. július 10-én tragikus balesetben hunyt el. Motorbalesetet szenvedett Agárdon, az Edda-tábor harmadik napját követően. Pataky Attila most a Storymagazinban idézi fel emlékeit. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka elárulta, milyen esküvőt szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20180725-karpati-rebeka-elarulta-milyen-eskuvot-szeretne.htmlEgy utazás alkalmával kérte meg nemrégiben Kárpáti Rebeka kezét kedvese. A menyasszony most arról is beszélt, hogy milyennek képzeli a nagy napot TV + SztárokOrigoRosszulléthez hívták a Jóban Rosszban színészét, Gazdag Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20180725-rosszullethez-hivtak-a-joban-rosszban-szineszet-gazdag-tibort.htmlSokak számára lehetetlennek tűnik, de még mindig vannak olyanok, akik a tévét tekintik az elsődleges infomációforrsának, mindent igaznak fogadnak el, amit benne látnak. Gazdag Tibor, aki a Jóban Rosszban című sorozat Pongrácz doktorát alakítja, épp egy ilyenbe futott bele. Az illető azt hitte ugyanis, hogy ő igazi orvos. TV + Sztárok--Ittas vezetésen érték Tomori Zsuzsanna kézilabdázóthttp://www.life.hu/sztarok/20180725-ittas-vezetesen-ertek-tomori-zsuzsanna-valogatott-kezilabdazot.htmlIttas vezetésen érték Tomori Zsuzsanna kézilabdázót. A sportoló elfelejtette erről tájékoztatni klubját. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.