Pataki Zita Madridban nyaral férjével - városnézés közben megmutatta szexi lábait: fotó

szexi nyaralás Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita férjével nyaral Madridban, ahonnan szuper képeket posztolnak. Az időjárásjelentő ezúttal szexin pózolt férje kamerája előtt.

Egyre szexibb Pataki Zita. Néhány hete formás hátsóját mutatta meg követőinek, ezúttal pedig szexi lábait villantotta meg egy narancs színű overállban.

Platán ☀️ #madrid #casadecampo

Zita Pataki (@patakiziti) által megosztott bejegyzés,

Az időjós férjével jelenleg Madridban nyaral, ahol a szexi képek mellett vicces fotókat és videókat is megosztanak követőikkel.

Szelfitroll férjem álcázza magát, de felismertem a kezében lévő dokgokról #madrid #imádomaférjem

Zita Pataki (@patakiziti) által megosztott bejegyzés,

Amy Schumer megmutatta alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-amy-schumer-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlSok nő tartja példaképnek Amy Schumert, aki nem tökéletes alakjával hódítja meg a világot, hanem humorával. Most bikiniben mutatta meg testét. TV + Sztárok--Nótár Mary fogva tartásának ügyében döntött a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20180726-notar-mary-fogva-tartasanak-ugyeben-dontott-a-birosag.htmlNótár Mary és volt menedzsere között nagyon megromlott a kapcsolat, az énekesnő azzal vádolta Lakatos Róbertet, hogy fogva tartotta őt: ebben az ügyben döntött most a bíróság. TV + Sztárok--Gáspár Evelin övtáskája közel 300 ezer forintot érhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-gaspar-evelin-ovtaskaja-kozel-300-ezer-forintot-er-divat.htmlGáspár Evelin friss fotóján egy közel 300 ezer forintot érő övtáskával pózol. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita elárulta, ki a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180726-tornoczky-anita-elarulta-ki-a-szerelme.htmlMegtalálta a boldogságot Tornóczky Anita. Párjának, Miklósnak azonban nemcsak Anitát kellett megszeretni, hanem azt a 7-8 kutyát is, akikkel együtt él. A párt barátok hozták össze. TV + SztárokOrigoLaky Zsuzsi edzés közben mutatta meg formás fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180726-laky-zsuzsi-edzes-kozben-mutatta-meg-formas-feneket.htmlA 2003-as Európa Szépe, Laky Zsuzsi két kislány anyukája. Mostanában gyakran tölt fel közösségi oldalára edzős képeket, a legutóbbin kerek fenekét is megmutatta. TV + SztárokOrigoKate Hudson várandós pocakot villantott http://www.life.hu/sztarok/20180726-kate-hudson-varandos-pocakot-villantott.htmlGyermeket vár Kate Hudson színésznő, akit most testhez simuló fekete ruhában kaptak lencsevégre, így látni lehetett, mekkora már a pocakja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.